Αμηχανία στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Τσουρό και η μπηχτή του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και… ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε το «καρφί» του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή του ΑΝΤ1!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ήδη επικοινωνήσει με τους παρουσιαστές (Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα) αλλά έχει κάνει και μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ότι δεν θα είναι στο πάνελ του Πρωινού και ζήτησε από τους ιθύνοντες να μην ενεργοποιηθεί ο όρος +1 του συμβολαίου του.

Μάλιστα, δύο είναι οι εκπομπές που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, η μία είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, εάν ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει, όπως λέγεται. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το δεύτερο «στρατόπεδο» που συζητά είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega όπου ο παρουσιαστής θα μπορούσε να έχει μία θέση και αν θυμάστε καλά η παρουσιάστρια του είχε κάνει πρόταση on air και είχε έρθει σε δύσκολη θέση τότε…

Σήμερα, 31 Μάη η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού αν μένει ή φεύγει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πετάχτηκε και είπε: «Τι έγινε ρε παιδιά και ήμουν στο νοσοκομείο;»! Και μπορεί να γέλασαν όλοι, όμως ο Γιώργος πέταξε την μπηχτή του: «Άσε ρε που δεν ξέρεις»! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !