Πάνος Μεταξόπουλος: «Κινδύνευσε η ζωή μου»

0

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πάνος Μεταξόπουλος,όπου εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Είχα πάθει ειλεό.Οτιδήποτε ψυχικά κουβαλάμε, σκάνε στο σώμα μας. Κάπως έτσι μου έσκασε πριν 7-8 χρόνια. Δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, είχα περάσει κατάθλιψη και δυστυχώς με χτύπησε εκεί. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες μετά από μια νοσηλεύτρια.Περιμέναμε μήπως ξεμπλεχτεί. Τελικά δεν ξεμπλεκόταν από μόνο του. Την ώρα που ήρθε ο πατέρας μου, με είχαν ντύσει με την μπλε ποδιά που σε πάνε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είχα δει όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί, με είχαν βάλει πάνω σε ένα φορείο και ήμουν σαν το ψάρι. Όταν μπήκα μέσα δεν ήξερα αν θα ξαναβγω».


«Το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες. Μετά πάλι περιμένεις να λειτουργήσει το σύστημα. Το μόνο που μου είπαν ήταν να περπατάω συνέχεια. Πονούσα πάρα πολύ, ακόμα και τα 5 βήματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Μετά από κάποιες μέρες, ευτυχώς λειτούργησαν», ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !