Η πρόταση που έχει δεχθεί από άλλο κανάλι η Ζήνα Κουτσελίνη...

 


Αρκετές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο τηλεοπτικό σκηνικό τη νέα σεζόν και οι προτάσεις και οι συζητήσεις με τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα διαδέχονται η μια την άλλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να υπογράφει μονοετή συμβόλαια, δέχθηκε πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό και για την εκπομπή της αλλά και για να αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο "στησίματος" και σχεδιασμού της ψυχαγωγικής ζώνης.

"Είναι μια πρόταση που ήρθε στη Ζήνα στις αρχές του χρόνου. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένα πρόσωπο που τα εξετάζει και τα συζητάει όλα, επειδή τη γνωρίζω όμως πολύ καλά και επειδή η σχέση της πλέον με το Star είναι οικογενειακή μετά από 5 χρόνια, έχω την εντύπωση ότι θα μείνει στο Star. Δεν υπάρχει λόγος ούτε το Star να χαλάσει την επιτυχημένη συνεργασία μαζί της ούτε και η ίδια να άφηνε κάτι σίγουρο, σταθερό, επιτυχημένο και "στημένο" πάνω της για να πάει να ρισκάρει, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η τηλεόραση, και να αρχίσει ξανά από την αρχή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια