Από τον «Ήλιο» στον «Πλάτανο»

0

Στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρετα μου τον Πλάτανο» πρόκειται να δούμε τον Γιώργο Χρανιώτη. Σύμφωνα με το Γιάννη Βίτσα στο 7 Μέρες TV. Ο γνωστός ηθοποιος θα υποδυθεί  τον Νικόλα,ένας τριανταπενταρης μέλους μιας ΜΚΟ, ο οποίος προσπαθεί να διαπιστώσει αν στις παλιές εγκαταστάσεις κατασκήνωσης που βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό μπορεί να στηθεί και να λειτουργήσει μια δομή υποδοχής μεταναστών, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των ήδη υπαρχουσών δομών.

Ο Νικόλας είναι ένας γοητευτικός άντρας, που στα φοιτητικά του χρόνια ως σπουδαστής Κοινωνιολογίας, υπήρξε δυναμικός και ακτιβιστής. Μεγαλώνοντας η επαναστατική του φύση χαλιναγωγήθηκε ως έναν βαθμό, και αποφάσισε να διοχετεύσει τις γνώσεις και την όρεξή του για δουλειά σε πράγματα που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανακούφιση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Κατερίνα τον γνώρισε όταν ήταν πρωτοετής στην Ιατρική μέσα από μια κοινή παρέα. Εκείνος ήταν μεγαλύτερος. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δυο και είχαν μια σχέση που διήρκεσε κοντά έναν χρόνο. Ο Νικόλας, όμως, τη χώρισε, καθώς έφυγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δεν ήθελε κανείς από τους δυο τους να δεσμευτεί σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Στο μυαλό της Κατερίνας ο Νικόλας ήταν ο ιδανικός άντρας. Έζησε μαζί του τον πιο εκρηκτικό έρωτα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι που γνώρισε τον Παναγή.

Η παρουσία του Νικόλα και του σχεδίου για δομή φιλοξενίας θα διχάσει το χωριό. Ο Παναγής θα κοντραριστεί από το πρώτο λεπτό μαζί του, χωρίς να γνωρίζει το παρελθόν του με την Κατερίνα. Όταν μάθει την αλήθεια θα ζηλέψει αφόρητα και θα κάνει τη μία βλακεία μετά την άλλη, απογοητεύοντας την Κατερίνα και στρέφοντάς την όλο και περισσότερο προς τον Νικόλα. Ο Παναγής ζηλεύει τα πτυχία του Νικόλα, που είναι τόσο ωραίος τύπος, που για όλα έχει άποψη και όραμα… Νομίζει ότι η Κατερίνα βλέπει σ’ αυτόν έναν μεσσία, ενώ στον Παναγή έναν απλό δασονόμο με το ταπεινό όνειρο να ξαναζωντανέψει το Τζουράσικ Παρκ



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !