Η ανάρτηση της Άννας Μαρία Βελλή για τον Νίκο Μπάρτση


Αποχώρησε τελικά από το Survivor ο Νίκος Μπάρτζη και έτσι το παιχνίδι χάνει ένα από τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ,πριν φύγει από την καλύβα είπε:

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω.», είπε μεταξύ άλλων Νίκος Μπάρτζης.

Μετά το άκουσμα της είδησης η καλή του φίλη Άννα Μαρία Βελλή ,ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πρώην παίκτη και έγραψε.

«Κορίτσια ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα!! Νικόλα σβάρνα όλα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια