Ναταλία Γερμανού σε Λιάγκα – Σκορδά: “Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα”Καλεσμένη στο πλατό του "Πρωινού" βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού που κατά την διάρκεια της συζήτησης ρώτησε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως νιώθουν είναι ξανά μαζί στην τηλεόραση.

«Πως είστε; Πως νιώθετε που είσαστε μαζί μετά από τόσο καιρό; Εγώ σας βλέπω σαν μην πέρασε μια ημέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτα», είπε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Λιάγκα να λέεξ«Εντάξει έχουν αλλάξει κάποια πράγματα». 

Ενώ ω η Φαίη Σκορδά είπε: «Τηλεοπτικά η δουλειά, είναι δουλειά. Δηλαδή οι ρυθμοί και το πώς ήμασταν στην εκπομπή δεν αλλάζει. Ούτε ποτέ είχαμε μαλώσει, όσο μαλώναμε για την εκπομπή μαλώνουμε και τώρα κατάλαβες;». 

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Νομίζω ότι πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα. Όχι για την εκπομπή, για τη ζωή σας γενικά». 

«Τώρα στη ζωή μας δεν μαλώνουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ναταλία Γερμανού να προσθέτει: «Τώρα δεν μαλώνετε πια, δεν έχετε λόγο να μαλώνετε, τώρα είναι όλα μια χαρά. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα, καλή του ώρα εκεί που είναι, ότι περισσότερη σημασία από έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα πετυχημένο διαζύγιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια