Ναταλία Γερμανού σε Λιάγκα – Σκορδά: “Πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα”

0


Καλεσμένη στο πλατό του "Πρωινού" βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού που κατά την διάρκεια της συζήτησης ρώτησε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως νιώθουν είναι ξανά μαζί στην τηλεόραση.

«Πως είστε; Πως νιώθετε που είσαστε μαζί μετά από τόσο καιρό; Εγώ σας βλέπω σαν μην πέρασε μια ημέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτα», είπε η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Λιάγκα να λέεξ«Εντάξει έχουν αλλάξει κάποια πράγματα». 

Ενώ ω η Φαίη Σκορδά είπε: «Τηλεοπτικά η δουλειά, είναι δουλειά. Δηλαδή οι ρυθμοί και το πώς ήμασταν στην εκπομπή δεν αλλάζει. Ούτε ποτέ είχαμε μαλώσει, όσο μαλώναμε για την εκπομπή μαλώνουμε και τώρα κατάλαβες;». 

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Νομίζω ότι πιο πολύ μπορεί να μαλώνατε παλιά όταν ήσασταν κανονικό ζευγάρι παρά τώρα. Όχι για την εκπομπή, για τη ζωή σας γενικά». 

«Τώρα στη ζωή μας δεν μαλώνουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Ναταλία Γερμανού να προσθέτει: «Τώρα δεν μαλώνετε πια, δεν έχετε λόγο να μαλώνετε, τώρα είναι όλα μια χαρά. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα, καλή του ώρα εκεί που είναι, ότι περισσότερη σημασία από έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα πετυχημένο διαζύγιο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !