Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη»

0

Σαν κεραυνός εν αίθρια έσκασε η απόφαση του Κρατερού Κατσούλη να αποχωρήσει πριν από το τέλος της σεζόν,από την εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου . Ο γνωστός ηθοποιος μιλησε στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη για την απόφαση του αυτή .

«Η διαφορά ήταν σήμερα ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον τρελό και έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές λίγο πιο νωρίς. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία. Είναι ένα τεράστιο project, μια πολύ σπουδαία δουλειά.Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα», εξηγεί ο Κρατερός Κατσούλης.

Ενώ για  το αν θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης λέει: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο.Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !