Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ξανθόπουλου για τον «Σιωπηλό Δρόμο»

0

Ο τηλεοπτικός αστυνομικός της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη»και μικησε για τις εξελίξεις της σειράς.

«Έχω ένα παρελθόν με τον Βαρδή, από την τελευταία του ταινία “Ζίζοτεκ”. Είναι μια ταινία που αγάπησα πάρα πολύ και όταν ο Βαρδής μου είπε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικά, δέχτηκα αμέσως. Επειδή είμαι πατέρας δυο παιδιών το σενάριο του Σιωπηλού Δρόμου με άγγιξε συναισθηματικά. Έχω δύο μικρά παιδιά και φοβάμαι πολύ για αυτά με όλους τους κινδύνους που υπάρχουν στην κοινωνία. Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με το παρελθόν. Ποτέ τίποτα στο βαθύ Αττικής δεν είναι αυτό που φαίνεται», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος συμπλήρωσε: «Εγώ έχω συναντήσει όμως περισσότερο το άλλο πράγμα και είναι λίγο άδικο ότι ξαφνικά βγαίνει ένας χώρος διαστρεμμένος, που φυσικά και υπάρχει αλλά υπάρχει παντού. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσουμε για τον σεξισμό και την συντηρητικότητα και το πόσο ανεκτικοί είμαστε στο διαφορετικό, θα είναι μια θαρραλέα κουβέντα. Το να μείνουμε στο ότι το θέατρο έχει τα κακά του μήλα έχει μια δόση υποκρισίας και είναι ηδονοβλεπτικό. Μακάρι να μην ξεχαστούν όλα αυτά όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !