Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκαλύπτει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Αλλού ψάχνανε κάποιοι τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά με άλλο κανάλι φαίνεται να συζητάει για το Έλα Χαμογέλα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ολο αυτό το διάστημα, γράφεται και ξανά γράφεται, για επαφές της παρουσιάστριας του Ελα Χαμογέλα με το STAR και άλλο είναι το κανάλι με το οποίο έχει προχωρημένες συζητήσεις, οι οποίες μάλιστα κρατούν καιρό!

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα μαζί με τον στενό συνεργάτη και κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο έχει συναντηθεί με στέλεχος του ΣΚΑΪ για το Έλα Χαμογέλα, ουκ ολίγες φορές – από τον Ιανουάριο κιόλας – με το τελευταίο ραντεβού να γίνεται “μυστικά” στο σπίτι του όπου συνοδεύτηκε και με φαγητό. Αλλωστε, φέτος δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα της παρουσιάστριας έχει συζητηθεί στους διαδρόμους του σταθμού, ειδικά μετά τις πολύ καλές της επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Aλλωστε, αποδείχθηκε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που στην αρχή της σεζόν κάποιοι υποβάθμισαν ή αγνόησαν και τελικά το πλήρωσαν.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ζώνη στην οποία θέλουν να παίξει μπάλα η Σίσσυ, ωστόσο, φαίνεται δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Κι αυτό γιατί δύσκολα η Σίσσυ Χρηστίδου θα “έμπλεκε” με τη μεσημεριανή ζώνη καθώς εκεί “παντρεύεσαι και τις τηλεπωλήσεις του Βρυώνη με τις οποίες η Αντελίνα Βαρθακούρη δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα- ασχέτως ποσοστών αφού η ζώνη είναι αγορασμένη και πληρωμένη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια και παρά τις γκρίνιες συνεχίζει κανονικά μέχρι το 2023, όπως άλλωστε και ο Δημήτρης Καμπουράκης στον οποίο ανήκει μέχρι και σήμερα το 10 με 1. Ετσι, ο Κρητικός δημοσιογράφος θα συνεχίσει στη ζώνη του ΣΚ – ελπίζοντας αυτή τη φορά – να στηθεί μια εκπομπή με σαφέστερο προσανατολισμό και λιγότερα πήγαινε έλα από δημοσιογράφους μέσα κι έξω από το πλατό αφού το πείραμα “κάνω κάτι σαν τον Μάνεση” δεν πέτυχε. Επίσης, κανείς δεν ξέρει την διάρκειά της ούτε και την ακριβή ώρα πράγμα που σημαίνει ότι αν το Dot. δεν συνεχίσει στον ΣΚΑΪ θα υπάρχει κενό πριν ή μετά τον Καμπουράκη και πριν το μεσημεριανό δελτίο.

Φαίνεται ότι τις επαφές αυτές δεν διαψεύδει ούτε ο ΣΚΑΪ, ενώ από την πλευρά του OPEN μπορεί να λένε ότι είναι κοντά στο να ανανεώσουν με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς από εκεί που νόμιζαν ότι όλα γίνονταν για τα… λεφτά και για ένα καλύτερο συμβόλαιο, αποδεικνύεται ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ο αντίπαλος επίσης και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Πάντως, αν και οι επαφές γίνονται με την προϋπόθεση να ακολουθήσει και ο Παύλος Σταματόπουλος, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τα άλλα μέλη της ομάδας.

Τίνα Μεσσαροπούλου-Happy Day

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !