Αποχωρεί από την «Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης

0

Μια ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης στην «Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη εκπομπή.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε συγκινημένος ο Κρατερός Κατσούλης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου όπου με δάκρυα στα μάτια και βαθιά συγκινημένη,είπε:«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, δεν είσαι βασικά… Δεν είναι και κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Δεν το ελέγχω κιόλας. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά για τον Κρατερό.Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται. Και με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να γυρίσει όλο αυτό» είπε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !