Πάνος Ιωαννίδης: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας»

0



Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Πάνος Ιωαννίδης,όπου μίλησε για τον τελικό του MasterChef.

«Γενικά περιμένω από τα παιδιά που έρχονται, όταν το θέλουν πάρα πολύ, φαίνεται ότι το θέλουν πάρα πολύ… Όταν προσπαθούν και έχουν προσηλωθεί στο στόχο ακριβώς στο ζητούμενο, δηλαδή να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στη νίκη. Η Μαρίνα είναι ένας από αυτούς, μας το έχει αποδείξει και είναι πολύ συγκεντρωμένη», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης για τη Μαρίνα.

Για την Μαργαρίτα, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας. Έχει ένα χάρισμα, το οποίο είναι κάτι που δεν μπορείς να το μάθεις, ή το έχεις ή δεν το έχεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Της δίνεις πέντε άσχετα υλικά και σου βγάζει πιατάρα που λες ότι… αυτό δεν θα το σκεφτόμουν. Στην αρχή δεν μας έκανε κάποια εντύπωση η Μαργαρίτα, ήταν μια συνηθισμένη παίκτρια, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο εκεί. Αλλά με το που μαγείρεψε, μας τράβηξε την προσοχή. Είδαμε φοβερά πιάτα από τη Μαργαρίτα».



Ενώ για τον Διονύση και τον Αλέξανδρο: «Στον Διονύση είδαμε μια μεγάλη εξέλιξη, έμαθε πράγματα. Είναι σαν σφουγγάρι, βλέπει, τραβάει, δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο λάθος, άρα μαθαίνει από τα λάθη του και αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό. Ο Αλέξανδρος επέστρεψε δυνατότερος, αποφασισμένος, πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Πήγε κατευθείαν στο στόχο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !