Με τετράωρη εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου στον ΣΚΑΪ;


Με το ένα... πόδι εκτός Open φαίνεται πως βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, το όνομα της οποίας συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι πιθανόν να αποτελέσει μια από τις μεταγραφές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Μπορεί η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης να ήταν μέχρι τώρα μόνο σε επίπεδο φημολογίας, ωστόσο όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης το μεσημέρι της Κυριακής, η διάσημη παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα" βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε μια συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και όσα είπε στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που μέχρι τώρα βρισκόταν ο Δημήτρης Καμπουράκης, χωρίς να έχει γίνει ακόμα σαφές αν η εκπομπή της θα προβάλλεται 10-1 ή 10-2. Μένει να διευθετηθεί επίσης το εάν η Σίσσυ Χρηστίδου θα απαιτήσει να βρίσκονται στο πλευρό της αν όχι όλοι οι περισσότεροι συνεργάτες της, και έτσι να μετακινηθεί ολόκληρο το "Έλα Χαμογέλα" σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Πάντως, η πληροφορία που ανέφερε ο Κώστας Τσουρός κάνει λόγο για τετράωρο πρόγραμμα, που θα ξεκινά στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 14.00 το μεσημέρι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια