Γιώργος Σαμπάνης: «Αυτό το τραγούδι μου δεν είναι της αισθητικής μου, πέρασε σαν καλτ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή αναδρομή στο παρελθόν, στην οποία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σαμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αγαπώ το τραγούδι «Σ’ αφήνω στον επόμενο» γιατί, παρόλο που δεν είναι ένα κομμάτι της αισθητικής μου, το έγραψα γιατί μου είπε ο Γιάννης Δόξας πως πρέπει να το γράψω και πρέπει να το κάνουμε. Έκανα αυτό που μετά έμαθα πως έκανε και ο Νταλάρας. Του είπα, «δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο τέτοιο τραγούδι. Θα πω ένα και τέλος». Και το δέχθηκε. Όμως, ο Δόξας βγήκε αληθινός. Το «Σ’ αφήνω στον επόμενο» τα πρώτα χρόνια μου έδωσε χρόνο».

«Μου έδωσε χρόνο να μπορέσω να τραγουδήσω, να κάνω lives, να δείξω το πόσο καλός μπορεί να είμαι πάνω στη σκηνή, να φτιάξω ρεπερτόριο και να γνωρίσω ανθρώπους» πρόσθεσε ο συνθέτης και τραγουδιστής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλώς ή κακώς μου έδωσε χρόνο. Και πέρασε σαν ένα καλτ τραγούδι το οποίο μου αρέσει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !