Τηλεοπτική Εξέλιξη: Επιστρέφει η Μαραγκουδάκη στη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Σχεδιασμός, επαφές και συναντήσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς ενόψει της επόμενης χρονιάς. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στα κανάλια χαράζουν τη στρατηγική τους για την επόμενη, που προμηνύεται ακόμα πιο ανταγωνιστική και σκληρή. Στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί και ο ΣΚΑΪ, αλλά με αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα με στόχο την αναδιοργάνωση του προγράμματός του, κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα που τη φετινή σεζόν έχουν γίνει πολλά λάθη!

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr πριν από έναν μήνα αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Διευθυντής Προγράμματος, Λοΐζος Ξενόπουλος, ενώ στη συνέχεια ο σταθμός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως «στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κόμπος, αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει Head of Content and Program Strategy  του ΣΚΑΪ».

Ωστόσο,  η θέση της Διεύθυνσης Προγράμματος, επίσημα παραμένει… ακέφαλη και όπως είχαμε αναφέρει θα καλυπτόταν εσωτερικά… όπως και έγινε! Στο ίδιο πλαίσιο λοιπόν, της αναδιοργάνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr , τη θέση έχει αναλάβει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που από τον Ιανουάριο του 2020 είναι ξανά στον ΣΚΑΪ έχοντας αναλάβει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Εδώ και λίγες βδομάδες όμως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει αναλάβει τη θέση της Chief Content Officer του σταθμού, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει συναντήσεις με συντελεστές εκπομπών και εταιρείες παραγωγής για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Σύντομα λοιπόν αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για την αναδιοργάνωση αφού στην αγορά είναι… επίσημο πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει βρεθεί στο «τιμόνι» του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !