Αλλαγή σχεδίων! Δεν επενδύει στη μυθοπλασία ο ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Σε φάση τελικού σχεδιασμού μπαίνουν τα προγράμματα των καναλιών για τη νέα σεζόν. Η τηλεοπτική χρονιά μπορεί να είναι ακόμη σε εξέλιξη αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Όπως φαίνεται όλα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα και να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί στον ΣΚΑΪ, όπου το κομμάτι της μυθοπλασίας απομακρύνεται οριστικά την χρονιά που έρχεται.

Η αλλαγή στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού έφερε και ανατροπή στον σχεδιασμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, το κανάλι του Φαλήρου επρόκειτο να βάλει στο πρόγραμμά του μία διασκευή πορτογαλικής σειράς που θα προβαλλόταν τρεις φορές στην prime time ζώνη. Όπως αναφέρει όμως η «Realife» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η συμφωνία δεν έκλεισε αφού οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τελικά τα χέρια.

Η απόφαση του καναλιού είναι να μην επενδύσει καθόλου στη μυθοπλασία την επόμενη σεζόν και η prime time  προγράμματος του καναλιού να αποτελείται μόνο από ριάλιτι και σόου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !