Χάρης Ρώμας: Όσα είπε για το τηλεοπτικό “διαζύγιο” με τον ANT1

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ANT1 αλλά και για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια ,μικησε ο γνωστός ηθοποιος και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας στο περιοδικό ΟΚ.

«Ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα το τηλεοπτικό μου σπίτι, ακριβώς γιατί εκεί έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, σίριαλ που προβάλλονται πολύ συχνά σε επανάληψη και σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με αυτή την έννοια, είμαι και θα είμαι πάντα στον ΑΝΤ1. Από εκεί και πέρα, ως επαγγελματίες, η Άννα Χατζησοφιά κι εγώ πάντα συζητούσαμε και με άλλους σταθμούς, αλλά πάντα με τον ΑΝΤ1 τα βρίσκαμε τελικά. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η αλλαγή θα γίνει και αυτή η ανανέωση τελικά μας κάνει πολύ χαρούμενους. Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα ότι θα βρεθούμε σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον.

Αισθάνομαι ότι θα είναι αναζωογονητικό. Αν τελικά βρεθούμε εκεί που συζητάμε για να κλείσουμε, σημειώνω ότι “Ο κακός Βεζύρης” ήταν μια εμβληματική σειρά και απέκτησε φαν ακόμα και μετά την προβολή της, από κόσμο που την ανακάλυψε μέσα από το YouTube. Άρα το να επιστρέφω στο Mega μου μοιάζει αρκετά οικείο. Φυσικά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και υπάρχει κι άλλο κανάλι που ενδιαφέρεται».

«Ο Νίκος Κοκλώνης με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε γιατί είδα έναν άνθρωπο με πλατύ χαμόγελο και μάτια που λάμπουν. Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα με τον Νίκο που θα δείτε στο μέλλον, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούμε. Το συγκεκριμένο σίριαλ θα το αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Pedio, που έκανε πρόσφατα και το “Καφέ της Χαράς”».

«Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους είπα, όμως, ότι το καινούριο σίριαλ που θα κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά είναι μια σειρά εποχής. Αυτό σημαίνει ότι στοιχίζει πολύ. Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον ΑΝΤ1 κατάλαβα ότι δεν έψαχνε ένα ακριβό σίριαλ τη δεδομένη στιγμή και ενδεχομένως θα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μία σεζόν και ίσως και παραπάνω. Οπότε, αφού είχα προτάσεις από άλλα κανάλια, στράφηκα αλλού» αναφέρει για το γεγονός ότι η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στο κανάλι του Αμαρουσίου.Τι ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι «Άγριες Μέλισσες» πήραν παράταση;


«Η δική μας σειρά είναι κομεντί, που αναφέρεται στη δεκαετία του ’60 και σεναριακά δεν έχει καμία σχέση με τις “Άγριες Μέλισσες”. Αλλά δεν παύει να είναι μια σειρά εποχής. Θα μου πεις “Και γιατί δεν περίμενες;” Διότι κόντρα στη ρήση που λέει “Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει”, εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω αν δεν έχω έναν στενό προγραμματισμό, για την επόμενη πενταετία μη σου πω. Για τα επόμενα πέντε χρόνια λοιπόν υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω και δεν χωρούν αναβολή. Όσο κι αν αγαπώ τον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο έχουμε στενή και ειλικρινή σχέση, όταν συναντηθήκαμε και μου εξέφρασε τη στενοχώρια του για το προσωρινό μας διαζύγιο, του εξήγησα ότι δεν μπορούσα να περιμένω για να κάνω το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα», λέει στο περιοδικό ΟΚ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια