Ο Μάριος Αθανασίου επιστρέφει στον ALPHA...


 Νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται στον Alpha, καθώς το κανάλι στοχεύει να μπει δυναμικά με ελληνική μυθοπλασία στη νέα τηλεοπτική σεζόν, το ερχόμενο φθινόπωρο. Και μπορεί το σίριαλ να μην έχει αποκτήσει ακόμα όνομα, ωστόσο έχουν κλείσει ήδη οι βασικοί πρωταγωνιστές και γνωρίζουμε και λεπτομέρειες για τους ρόλους τους. Σύμφωνα με το zappit.gr, η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από πέντε χρόνια και στην ίδια σειρά με πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι και ο Μάριος Αθανασίου.

Η Παναγιώτα Βλαντή, στη νέα σειρά του Alpha, είναι μάνα, όμορφη, sexy, έμπειρη και έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show… στην Αμερική. Έχει ζήσει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Είναι χήρα με τρία παιδιά. Οι δυσκολίες της ζωής, αλλά και η εταιρία που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την ανάγκασαν να φύγει στο εξωτερικό. Επιστρέφει στην Ελλάδα και όλες της οι σχέσεις θα δοκιμαστούν.

Στη σειρά θα δούμε, επίσης, σε βασικό – πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον Μάριο Αθανασίου. Είναι ένας άντρας «στιβαρός», που συμπαραστέκεται στη γυναίκα. Είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε η Παναγιώτα Βλαντή, όταν πέθανε ο άντρας της. Δούλευε στην εταιρία του άντρα της ως αρχιτέκτονας και τη σχέση τους γνώριζαν μόνο η κολλητή της και η μητέρα του. Θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες και θα διχαστεί στον αν θα πρέπει να ζήσει τον ανεκπλήρωτο έρωτά του ή να παραμείνει στη σχέση του.

Η νέα κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια