Βρεττός Βρεττάκος: «Φτιαγμένο από 250.000 κρύσταλλα το σύνολο της Στεφανίας»

0

 




Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή του Rotterdam Ahoy και ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από την μαγευτική σκηνική της παρουσία, ο Βρεττός Βρεττάκος μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την υπέροχη και γεμάτη κρύσταλλα δημιουργία του που έχει ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις! 

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας με χαρά και έτοιμος να ζήσει την μεγάλη επιτυχία της Στεφανίας, ανυπομονεί να απολαύσει την 18χρονη στη σκηνή την ερχόμενη Πέμπτη (20-05) στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού!

Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα. Και στη δεύτερη πρόβα, η Στεφανία, με την αστραφτερή μωβ ολόσωμη φόρμα της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε τo πιο θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου.

«Χαίρομαι που όλο αυτό το ζει κι έχει μεγάλο ενθουσιασμό. Έχει βγάλει έντονα τη θηλυκή της πλευρά γιατί ένα πολύ νέο κορίτσι, 18 χρονών, οπότε νομίζω ότι το ρούχο αυτό τη βοήθησε να αναδείξει μια πιο glamorous, αισθησιακή παρουσία, εικόνα, αίσθημα. Σημαντικό είναι όλο αυτό να το παρουσιάσει πάνω στο stage της Eurovision. Χαίρομαι που ταυτίστηκε με τόσο μεγάλη star icon όπως είναι η Jenifer Lopez»Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε σήμερα ο James Καφετζής στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας, τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε και στον κολλητό του, τον Νίκο Μπάρτζη.


-Είναι όντως ένα ρούχο που το φοράει η Στεφανία και δεν τη «φοράει» το ρούχο

«Σωστά, γιατί προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε το τεχνικό κομμάτι, να μπορεί δηλαδή να χορέψει, να κινηθεί, υπήρχαν τεχνικές εργασίες με τα φώτα με τα led γιατί οι χορευτές στην ουσία είναι διάφανοι, οπότε θεωρούσαμε ότι όλο αυτό σαν σύνολο συν του το ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, ταιριάζει πάρα πολύ με τα δικά της χρώματα, τα μάτια της και ταυτόχρονα έπρεπε να σεβαστούμε και την ηλικία της γιατί δεν έπρεπε να βγει πολύ σέξι αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να βγει αισθησιακή, λαμπερή και να μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δυο. Να σεβαστούμε και την ηλικία αλλά και τη σκηνή γιατί βγαίνει σε ένα stage οπού χρειάζεται να είναι glamorous μια κοπέλα»

- Είχε άγχος η Στεφανία στις πρόβες για το ρούχο;

«Καθόλου. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση αυτό. Βέβαια γενικότερα οι άνθρωποι ζουν κι έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό είναι ανοιχτόμυαλοι και πιο open στις συνεργασίες. Έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη και από την πρώτη στιγμή φορώντας το ρούχο το έκανε δικό της και νομίζω το ανέδειξε στο μέγιστο. Χαίρομαι που καταφέρνει το ρούχο κυρίως σε συνδυασμό με όλη την προσπάθεια της Ελληνικής αποστολής να μπορεί να την κάνει να ξεχωρίζει, είναι αυτό το λιθαράκι που θα προσφέρει στην όποια επιτυχία υπάρξει στο διαγωνισμό»

- Μετά τις πρόβες της ποια είναι η δική σας αίσθηση;

«Το feedback είναι δυνατό και αξιόλογο. Δεν θέλω να δώσω προγνωστικά, γενικά στη Eurovision δεν πρέπει να κάνεις προγνωστικά αλλά βλέπω ότι θα έχει μια καλή θέση. Από εκεί και πέρα είναι απρόβλεπτο. Έχει την πλευρά του να σε κρατάει μέχρι την τελευταία στιγμή σε αγωνία»

- Δώστε μας μερικά tips που εμείς δεν μπορούμε να εντοπίσουμε

«Η φόρμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή γιατί όλο το σύνολο του ρούχου μαζί με τις μπότες και τα γάντια είναι περίπου 250.000 κρύσταλλα. Αυτό που είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν ξέρω αν θα το εφαρμοστεί, ίσως να δώσουν μια έντονη έμφαση από κάτω προς τα πάνω για να εμφανιστούν οι μπότες, οι οποίες είναι όλες κρυστάλλινα επεξεργασμένες, δηλαδή έχουμε τυπώσει στο δέρμα φιδιού με κρύσταλλα πάνω στη μπότα. Κάνει πάνω κάποια γραφικά, δηλαδή αντανακλάσεις. Μου είπαν ότι σκέφτονται να υπάρχει και μια ολόσωμη λήψη από κάτω μέχρι πάνω σε κάποια στιγμή του τραγουδιού. Δεν ξέρω αν θα εφαρμοστεί.

Μπορεί αυτή η εμφάνιση να είναι το contrast, δηλαδή μια άκρως εντυπωσιακή φόρμα με χιλιάδες κρύσταλλα και να βλέπεις ένα προσωπάκι, 18 χρονών που είναι πολύ μοντελέ και «γράφει» φοβερά. Σε κάποιες λήψεις μου θύμισε την Ντούτζεν Κρος, το μοντέλο της Victoria Secret. Οι Σκανδιναβοί ας πούμε έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση, τους αρέσει το φρέσκο, το νεανικό. Αυτό το ρούχο με τα κοψίματα τα τόσο όσο την αναδεικνύει και τη χαρακτηρίζει»

- Το χρώμα πώς επιλέχθηκε;

«Θα σας πω. Το χρώμα ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Μια ενστικτώδης επιλογή γιατί θεωρώ ότι αυτό το χρώμα, καταρχήν θα είναι μεγάλη τάση και του χρόνου και θεώρησα ότι το μωβ χρώμα, λόγω του ότι είχα την έμπνευση μου από την Κ Pop, που έχουν έντονα χρώματα με έντονες λάμψεις σε πολλά σημεία και γενικότερα τα γκρουπ της Κορεάτικης κουλτούρας που αυτή τη στιγμή είναι International και γίνεται χαμός, μεγάλο το ρεύμα έχει νεανικά πρόσωπα, παιδικά σώματα, είναι όλο αυτό δομημένο έτσι. Μου έβγαλε αμέσως αυτό, για να αναδειχθεί με τα χρώματα και με τα μάτια της Στεφανίας θεωρώ ότι το μωβ χρώμα θα είναι σαρωτικό στη σκηνή και όντως βλέπω ότι η φόρμα με τα μάτια της είναι σχεδόν ίδια. Από το να μπαίναμε σε ένα μπλε, σε ένα πράσινο, κόκκινο, είπα να πάμε σε ένα πιο 80s χρώμα γιατί και το τραγούδι κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει να τη βγάλουμε φαινομενικά πιο «σκληρή», glamorous αλλά όχι pastel χρώματα γιατί είναι ένα παιδάκι οπότε έπρεπε να το σκληρύνουμε και να βγει ειδικά το μωβ που είναι και μεγάλη έντονη τάση»

Ο Βρεττός Βρεττάκος μάλιστα αποκάλυψε πως το ρούχο που επέλεξε και σχεδίασε ειδικά για τη Στεφανία είναι μια δική του χορηγία.

«Όλη αυτή η εμφάνιση είναι καθαρά δική μου χορηγία, δηλαδή το έχω δώσει εγώ ανεξάρτητα από όλη την παραγωγή της Ελληνικής αποστολής. Είναι σπόνσορας, χορηγία. Δεν έχω χρηματικές απολαβές, το διευκρινίζω αυτό γιατί είναι δύσκολοι καιροί. Είναι ένα πάρα πολύ ακριβό ρούχο, με πολλή δουλειά. Το αναφέρω γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν βλέπεις κάτι τόσο εντυπωσιακό έρχεται η δεύτερη σκέψη ότι «ναι, αλλά πόσο κόστισε». Όσο και να κόστισε είναι καθαρά προσωπική επένδυση από τον οίκο μου», τόνισε.

Τέλος ο σχεδιαστής έδωσε τις καλύτερες ευχές του για την εμφάνιση της Στεφανίας.

«Αυτό που ξέρω ότι έχω προσφέρει μια πολύ εντυπωσια

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !