Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»


 Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο Ευτυχείτε για την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανε, δήλωσε πως θα πήγαινε στο Survivor για τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην ταινία του για τα αδέσποτα ζώα.

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού».

«Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα».

Θα παρουσίαζε το Survivor; Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα χα. Ό,τι να 'ναι ερωτήσεις από "ρεπόρτερ" για κλάματα στον κάθε ξεχασμένο, ό,τι να 'ναι απαντήσεις από καβαλημένα καλάμια. Το Survivor έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Εσύ μπορεί να θες να αθλείσαι, αλλά κυρίως θα πρέπει να ξεφτιλίζεσαι και να κλαίγεσαι για την πείνα και τη στέρηση. Τα λεφτά θα τα έπαιρνες ΑΝ σε κρατούσε ο κόσμος ως το τέλος και (sorry που στο χαλάω) Αγγελόπουλος δεν είσαι. Όσο για την παρουσίαση, όντως, μην έχεις πρόβλημα. Δεν πρόκειται να στο προτείνει κανένας.