Ανδρέας Μικρούτσικος για Survivor: 1 και 2 το βράδυ παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε για το Survivor, τα νούμερα τηλεθέασης, τον Γιώργο Λιανό αλλά αναφέρθηκε και στον Χάρη Βαρθακούρη.

 «Όλα γίνονται και χωρίς Ανδρέα και χωρίς Μικρούτσικο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τηλεοπτικό κομάντο. Με την έννοια του ότι είμαι ετοιμοπόλεμος, δουλεύει το μυαλό και τα αντανακλαστικά μου και μπορώ και είμαι ενεργητικός να βοηθήσω σε όποια παραγωγή και από όποιο πόστο και όποια θέση, γιατί έχω εμπειρία και γνώση και μια ματιά που μπορώ να αναλύω και να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και τι δεν γίνεται».

Και στη συνέχεια είπε ο παρουσιαστής: «Τo S urvivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιανό είπε: «Είναι εξαιρετικός. Έχει λόγο, είναι γρήγορος και έχει χιούμορ. Αν ήταν να τρέχω δεν θα το παρουσίαζα, αλλά αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών θα το παρουσίαζα μοναδικά. Το ότι κρατά ένα μέτρο ο Λιανός βοηθά στο να μην γεράσει το project».
Και για τον Χάρη Βαρθακούρη και εάν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του είπε: «Καλεσμένος δεν θα πήγαινα. Στη Ναταλία Γερμανού πήγα γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο εδώ και 3-4 μήνες και βαρέθηκα».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης TV είπε…
Συμφωνώ απόλυτα στην τοποθέτηση του για τα νούμερα του survivor