Αγγελική- Δήμητρα Σιγάλα : "Θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία…"

0

Η Δήμητρα Σιγάλα, η Σοφία της δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική», έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη και στην εκπομπή Mak Attack του Λάμψη 92,3, αποκαλύπτοντας πολλά κι ενδιαφέροντα.

Μίλησε για τον ρόλο της και για τα γυρίσματα, τη «δυσκολία που κρύβουν οι έντονες σκηνές με τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση), για να γυριστούν»: «Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη».

Έδωσε spoiler , λέγοντας ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι των Αργυρών, αλλά και ότι η  σχέση του Παύλου και της Τζένης (Νάντια Μπουλέ) θα περάσει Γολγοθά, γιατί… «πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί για τη δυστυχία που φέρνουν στους υπόλοιπους».

Η Σοφία που υποδύεται, είναι μια γυναίκα δυνατή, με δύναμη όμως που δεν την «φωνάζει», μια σύγχρονη γυναίκα, δοτική, η οποία αγαπάει την οικογένειά της και στηρίζει τον σύζυγό της, έναν εκρηκτικό κι άπιστο χαρακτήρα. «Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος».

Πώς και δεν τον είχε καταλάβει; Φαινόταν από την αρχή ο χαρακτήρας του; «Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν».

Μέχρι τώρα η Σοφία δικαιολογούσε τον Παύλο, κρύβοντας πολλά κάτω από το χαλί. «Μέχρι τώρα  είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο, ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει».

Η αποβολή που έζησε λειτούργησε ως καταλύτης ως προς αυτό;

«Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα (Νίκο Ψαρρά).

Ουδέν κρυφόν στην οικογένεια Αργυρού! «Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία  θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών.  Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Βρίσκει η Σοφία την ευτυχία και τον έρωτά της; «Εάν σκαρφιστεί κάτι ο Παύλος και η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού) δεν το ξέρω. Είναι ραδιούργα οικογένεια. Η Σοφία προσπαθεί να προφυλάξει τους δικούς της. Θέλει να προστατέψει και τον Αντρέα. Δείχνει καλό πρόσωπο απέναντί της κι είναι πολύ προστατευτικός. Θέλει να κάνει  τα πάντα για να μην τον πειράξει όλο αυτό το περιβάλλον, το οποίο είναι αρρωστημένο».

Ο ρόλος της Σοφίας είναι ένα ρόλος με κοινωνική διάσταση κι αγγίζει πολλές γυναίκες.  «Δέχομαι πολλά μηνύματα. Είναι συγκινητικά όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάνω. Πέρα από τις εξελίξεις, τις οποίες όλοι θέλουν να μάθουν, με υποστηρίζουν όλες οι γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Νιώθουν ότι, χάρη στη Σοφία και μέσα από τη Σοφία, παίρνουν κι αυτές δύναμη για να κάνουν το δικό τους βήμα και να ορθώσουν το ανάστημά τους σε μια αρρωστημένη σχέση. Θεωρώ ότι , ως Σοφία, έχω δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες, χωρίς να το ξέρω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !