Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Γεωργίου-ΣΚΑΙ λόγω MEGA

0

Ενώ οι «8 λέξεις» θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο και η σχέση Γεωργίου – ΣΚΑΪ είναι ήδη πολύ τεταμένη μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στο Mega τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα χθες το βράδυ.

Ο Γεωργίου του οποίου η σύμβαση με το κανάλι του Φαλήρου έχει τροποποιηθεί με «κόψιμο» πολλών επεισοδίων των «8 λέξεων» απειλείται πλέον και με «ξαφνικό θάνατο» της σειράς του.
Στην τελευταία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μετά την μετακίνηση από το καλοκαίρι στο Mega είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξει κανένα πρόμο της νέας του σειράς «Η γη της Ελιάς» πριν ολοκληρωθούν οι «8 λέξεις».

Αν και όλο το χρονικό διάστημα διακινούνταν πληροφορίες γύρω από την υπόθεση και το καστ της νέας του σειράς ο Γεωργίου χθες το βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες από της γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» με τους δύο πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων και η νεαρή κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιόντου.

Γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, megatv. Αυτό το περιστατικό έκανε στην κυριολεξία έξαλλο και ανάστατο για μια ακόμη φορά τον ΣΚΑΪ και απ’ ότι μαθαίνω το θέμα είναι απο το πρωί στη νομική υπηρεσία του σταθμού προς διερεύνηση. 


Πηγή: nassoablog.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !