Έκλεισε να είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

 


Την απόφασή της να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο νωρίτερα από τον Οκτώβριο, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια, δημοσιοποίησε η Ελένη Μενεγάκη.

Τα σενάρια για το ποιοι θα είναι δίπλα της έχουν ήδη φουντώσει, καθώς πολλά από τα πρόσωπα αυτά ανήκουν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί, πάρα πολλοί, θα ήθελαν να είναι στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια η Ελένη κρατά ακόμα κρυφά τα χαρτιά της… κι ορισμένες συναντήσεις που έχει κάνει… για να μην δημιουργήσει ακόμα, ενώ τρέχει η σεζόν, προβλήματα στις τωρινές συνεργασίες τους. Ωστόσο η Ελένη έκλεισε ήδη μία συμφωνία γνωρίζοντας μετά από τόσα χρόνια ότι πρέπει να έχει… καλυμμένη την πλάτη της σε πολλά επίπεδα και ιδιαίτερα σε ό,τι ζητήσει από θέμα παραγωγής.

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, στην καινούργια της εκπομπή στο MEGA την παραγωγή θα αναλάβει ο Κεβόρκ Σαρκισιάν, που συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, έχοντας αποκτήσει αμοιβαία εμπιστοσύνη.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια