Mediatown: Μία βόλτα στους τηλεοπτικούς σταθμούς για το τι ετοιμάζεται και συζητιέται για τη νέα σεζον...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12



Το "Mediatown" επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο break! Είμαστε εδώ και σε αυτή την έκδοση της στήλης θα κάνουμε μία βόλτα στα κανάλια για να δούμε τι ετοιμάζουν και τι συζητιέται για την επόμενη σεζόν. 



ΣΚΑΙ

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο Day-Time πρόγραμμα, εφόσον "Love it", "Καλό Μεσημεράκι" και ο υπόλοιπος ενημερωτικός μηχανισμός μένει ως έχει. Από τον τελευταίο, φαίνεται πως όλοι μένουν στη θέση τους, εκτός από τον Δημήτρη Καμπουράκη. Στο πρόγραμμα φαίνεται πως θα παραμείνει και το "Super makeover" με τη Δούκισσα Νομικού, ενώ στο slot 18.00-20.00 θα δούμε είτε νέο κύκλο του "My style rocks", είτε νέο καθημερινό cooking show, και αυτό της Acyn Media. 

Προς συνέχιση πηγαίνει και το "ΣΚ Family", για το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει μόνη της η Αντελίνα χωρίς τον Χάρη στο πλευρό της. Όσον αφορά το "Big Brother", ευχόμαστε το σενάριο του Γιώργου Τσαλίκη να μην ισχύσει. Για τη θέση αυτή νομίζω ότι τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι ιδανικά πρόσωπα. 

Στην prime time θα συνεχίσει κανονικά το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως και το "The Voice of Greece". Αναμένονται να προστεθούν ο "Αγρότης μόνος ψάχνει" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η νέα σειρά πορτογαλικής προέλευσης που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. To "The Masked singer" πάει προς οριστική αναβολή, ενώ αναζητάται και ένα ακόμη φορμάτ για την prime time, τυπου τηλεπαιχνίδι ή real life πρόγραμμα. 



ΑΝΤ1

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ξεκίνησε τα παιχνίδια για το αν θα είναι του χρόνου στην πρωινή ζώνη με τη Φαίη Σκορδά, αλλά όλα δείχνουν πως το δίδυμο εκεί θα είναι και τη νέα σεζόν. Η απόφαση του καναλιού να τους ενώσει ξανά δεν αφορούσε μόνο το δεύτερο μισό της σεζόν και η διάθεση είναι το δίδυμο να στηριχθεί. Φυσικά, και θα δούμε αρκετές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής, αλλά και σε κάποιες ενότητες που φαίνεται πως τα πρόσωπα που επιλέχθησαν για αυτές, δεν έχουν πετύχει. 

Συνεχίζει το "Ρουκ Ζουκ", το "5 επί 5", ο "Ήλιος" και οι "Άγριες Μέλισσες" στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ αναζητείται νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι για τη Μαρία Μπεκατώρου, ώστε να αντικαταστήσει τη ζώνη του "Still Standing". Πράγματι, έπεσε στο τραπέζι για την παρουσιάστρια το "Είσαι πιο έξυπος από ένα ένα δεκάχρονο", αλλά δεν προχωρά η ιδέα, καθώς το φορμάτ αυτό δεν ενδεικνυται για καθημερινή προβολή. 

Το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" θα δίνει πολλά λεφτά και για αυτό το λόγο δεν θα είναι τελικά στο καθημερινό πρόγραμμα, αλλά θα το δούμε το Σαββατοκύριακο. Παρουσιαστής μάλλον θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που φαινεται πως θα ειναι στο τιμόνι και του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και του "2night show". Το κανάλι ιδανικα δεν θα ήθελε να έχει παρουσιαστή στο ενεργητικό του με τρεις εκπομπές, αλλά ο Γρηγόρης φαίνεται πως δεν μπορεί να διαλέξει. 

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα δούμε και το "I am celebrity get me out of here", που μαθαίνω ότι θα είναι στο μεταίχμιο της prime time-late night ζώνης, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει νέα ανατρεπτική εκπομπή , περιμένοντας τον δεύτερο κύκλο της "Φάρμας" στο Β μισό της σεζόν. Για τον τελευταίο, το ένα concept που συζητιέται προορίζεται για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου τα απογεύματα και το άλλο για τη late night ζώνη. Θα αποφασιστεί λίγο μετά το Πάσχα. 

Τέλος,θολό είναι το τοπίο στη μυθοπλασία. Δεν έχει διαρρεύσει κάποια νέα σειρά που ετοιμάζεται και δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτές που προορίζονται για την υβριδική πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Βέβαια, μην σας κάνει εντύπωση αν τα σήριαλ αυτά ετοιμαστούν για το ΑΝΤ1+ και τελικά τα δούμε στον κανονικό ΑΝΤ1. 



ALPHΑ

 Πρώτο το tvnea.com στις 22 Μαρτίου (δες εδώ) αποκάλυψε το πολύ πιθανό σενάριο να βρεθεί το "Fame Story" μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Πράγματι, αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο και ας μην έχει δεχθεί ακόμα επίσημη πρόταση η Ναταλία Γερμανού. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι ο διευθυντής της Ακαδημίας, ενώ δύο πρόσωπα που ακούγονται έντονα για την κριτική επιτροπή είναι η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Πηγές μέσα από τον ALPHA διευκρινίζουν ότι μία τέτοια εξέλιξη δεν επηρεάζει τα σχέδια που έχει ήδη "καταστρώσει" ο σταθμός για την prime time, η οποία θα περιλαμβάνει το "Bachelor 2",το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", την "Τέλεια Απόδραση" του Χρήστου Φερεντίνου και τη σειρά "Σασμός". Μάλιστα, συζητιέται και το σενάριο να επιστρέψει και ο "Εφιάλτης στην κουζίνα" του Έκτορα Μποτρίνι που έριξε φέτος άδοξα αυλαία εξαιτίας του κλεισίματος της εστίασης. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ζώνες του ALPHA, εκτός από το "Happy Day", όλα δείχνουν πως το κανάλι θα συνεχίζει να στηρίζει την Τατιάνα Στεφανίδου παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν πως εκείνη θα ήθελε να επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει στο πρωινό slot 11-1. 

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Τα μονοψήφια δεν αφήνουν πολλά περιθώρια συνέχισης του "Pop Up", ωστόσο δεν έχει βρεθεί τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η παρουσιάστρια. Το σίγουρο είναι πως το κανάλι πρέπει να βιαστεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής, καθώς υπάρχουν εκπομπές του ανταγωνισμού που "καλοβλέπουν" κάποια από αυτά τα πρόσωπα. 



STAR

Το ρεπορτάζ μας θα το υπερασπιστούμε. Το κανάλι, πράγματι, σκέφτηκε για την πρωινή του ζώνη τη Σίσσυ Χρηστίδου και κουβέντες έγιναν. Το ότι μάλλον δεν προχωρά αυτή η συνεργασία, επειδή η Σίσσυ δεν θέλει να χάσει τον Κοκλώνη από παραγωγό της είναι μία άλλη ιστορία. Όσον αφορά την εκπομπή "Στη φωλιά των κουκου", μη "δένουμε και κόμπο" ότι το κανάλι αποφασίζει και οι συντελεστές θα υποστούν τις αποφάσεις. Ενδέχεται και οι βασικοί συντελεστές να μη θέλουν να συνεχίσουν. Το κλίμα φέτος δεν είναι και το καλύτερο με κάποιες  γυναικείες συμπεριφορές να έχουν ξεφύγει. Δεν αναφέρομαι φυσικά στην Κατερίνα Καραβάτου...

Από την εκπομπή, πάντως, ο ανταγωνισμός έχει αρχίσει να "καλοβλέπει" συνεργάτες. Ξεκάθαρο έκανε στον αέρα του "Ευτυχείτε", η Κατερίνα Καινούργιου πως θα ήθελε την Άση Μπήλιου στην εκπομπή της την επόμενη σεζόν. 

Όλα τα άλλα στο STAR φαίνεται πως παραμένουν στη θέση τους, με κάποιες αποφάσεις για την prime time να εκκρεμούν. Το κανάλι θέλει να επαναφέρει το "Globetrotters", αρκεί φυσικά το Φθινόπωρο να μην κυριαρχεί το lockdown στις περισσότερες πόλεις του κόσμου. Η πανδημία θα καθορίσει και το μέλλον του "Dancing with the stars". Οι οριστικές αποφάσεις και για τα δύο project πρέπει να έχουν παρθεί μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα. Τέλος, είναι στα σχέδια τους να συνεχίσουν και τη μυθοπλασία σε εβδομαδιαία συχνότητα. 



OPEN

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το "Just the two of us" θα βγει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού. Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι θα επιστρέψει η μυθοπλασία στο κανάλι και ήδη συζητιέται ότι το νέο lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα μπορούσε να είναι ένα νέο καθημερινό σήριαλ του Γιώργου Κυρίτση, που είχε κάνει και πριν δύο χρόνια τον "Πρίγκιπα της φωτιάς". To μεγάλο ερωτηματικό στο OPEN είναι αν ο Νίκος Κοκλώνης θα συνεχίσει να κάνει αρκετές παραγωγές για λογαριασμό του καναλιού πέρα από το "Just" και τη συμπαραγωγή στις δύο πρωινές εκπομπές. Η διοίκηση του σταθμού θα ήθελε την επιστροφή του "Celebrity travel" (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας) και την παραμονή του "Style me up" στο πρόγραμμα. Υπάρχουν και άλλα concept στη Barking well media που θα μπορούσαν να βρουν στέγη στο κανάλι, αν ο Κοκλώνης λάβει κάποιες εγγυήσεις σχετικά με το πως θα αντιμετωπιστούν από τη διοικηση τις παραγωγές του. Να θυμίσουμε πως το "The Glow" είναι ένα από αυτά τα φορμάτ. 

Δεδομένη στο πρόγραμμα του καναλιού είναι και η Ιωάννα Λίλλη, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί αν θα κάνει καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή ή θα αναλάβει κάποιο φορμάτ σαν το "Revenge Body". Τέλος, πολύ έντονα ακούγεται πως θέλουν να μιμηθούν το μοντέλο του Νίκου Ευαγγελάτου, δημιουργώντας μία μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Καμπουράκη. 

Τέλος, όλα δείχνουν πως η Σίσσυ Χρηστίδου θα παραμείνει στο κανάλι, παρά τις μεταγραφικές σειρήνες. 



MEGA

Αυτό είναι το κανάλι στο οποίο ετοιμάζεται το μεγάλο "μπαμ". Η Ελένη Μενεγάκη έχει "κλειδωσει" ότι θα είναι στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά φαίνεται πως δεν έχει συμβεί το ίδιο για την ακριβή ώρα έναρξης. Η ίδια θέλει να ξεκινά στις 13.00 αλλά το κανάλι στις 14.00, ώστε αφενός να μη μετακινήσει το μεσημβρινό δελτίο και αφετέρου για να δίνει lead in η Μενεγάκη στον Νίκο Ευαγγελάτο στις 16.20. 

Εγώ θα έλεγα πως η Ελένη ξέρει καλύτερα, αφού αντιλαμβάνεται πολύ καλά από τις προήγουμενες χρονιές της πως στο slot 13.00-14.00 συγκέντρωνε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις και πως μετά έπεφτε. Όπως και γνωρίζει πως όση ώρα λιγότερη βρεθεί απέναντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά είναι καλύτερα για εκείνη. 

Ένα άλλο ερωτηματικό είναι το μέλλον του "Πάμε Δανάη". Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο και στη ζώνη 10-1 να δούμε έναν συνδυασμό ενημέρωσης και σειρών αρχείου. Μη ξεχνάμε ότι για αυτές τις σειρές ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τόσα χρήματα και ας διαπιστώνει τώρα ότι δεν φέρνουν τις τηλεθεάσεις που περίμενε. 

Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο δελτίο ειδήσεων εγκαταλείπεται η λογική του να δούμε ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι. Όλα δείχνουν πως σε αυτή την ώρα θα "φιλοξενηθεί" μία νέα καθημερινή σειρά, ενώ τις άλλες σειρές που έχει ανακοινώσει ήδη το κανάλι (Η γη της Ελιάς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, Παπακαλιάτης και Παπαδουλάκης) πάνε για την prime time. Σε αυτή θα έχει χώρο και η "Ελληνοφρένεια" και φυσικά το "Σπίτι με το Mega". 

Τέλος, οι διαρροές αναφέρουν πως ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις στο Mega σε διάφορα επίπεδα...

Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, όχι για την επόμενη εβδομάδα, αλλά ευχομαστε για σύντομα. 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση ❤️ σχετικά με τον Αντ1 υπάρχει περίπτωση να πάει δεύτερη χρόνια το Παρουσιάστε ή να δούμε κάποια κωμωδία στη θέση του; Πάντως από ότι καταλαβαίνω η prime time θα βασίζεται στις Μέλλισες και το καινούριο ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό για τις γυναικείες συμπεριφορές στο σταρ για που πήγαινε ? Στη ρεπαπη η τη Τζώρτζια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Παρουσιάστε έχω διαβάσει ότι θα πάει και του χρόνου.. Και ότι εγκρίθηκε από το ΕΚΟΜΕ δεύτερος κύκλος και από την Φαμίλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι και τον εκατομμυρίουχο ο Αρναουτογλου. Γιατί δεν τον δίνουν στην Πόπη Τσαπανιδου που είναι στον Αντ1 και είναι σοβαρή, συμπαθής και καθόλου στημένη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος πια με τον Αρναουτογλου. Ας δώσουν το Ταλέντο στην Μπεκατωρου. Το πολύ πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός. Πόσο Αρναουτογλου να αντέξουμε 😠😠😠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί είχα την εντύπωση ότι η Τέλεια Απόδραση θα έβγαινε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε 2 Σαββατα ξεκιναει στις 20:00 απλα δεν το ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παρουσιάστε παρόλο που τελευταία το σενάριο δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο στην αρχή, το βρίσκω δύσκολο να μην συνεχιστεί. Έχει σταθεί αξιόλογα απέναντι απλό τον πιο δύσκολο ανταγωνισμό, είναι η μοναδική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός και αν δεν θέλει ο Μπέζος. Η Φαμίλια η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο άνοστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερα το Masked singer να το παρει ο Αντ1 ή το Mega και να το παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατωρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή στη νέα τηλεοπτική χρονιά θα δούμε τα ίδια πρόσωπα. Καμία φρεσκάδα, καμία πρωτοτυπία. Όλο τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να πω τη γνωμη μ για αυτα που διαβαζω

    Σκαι:Το σουπερ μεικ οβερ δε καταλαβαινω πραγματικα με ποια λογικη το συνεχιζουν δεν εχει κατι αλλο να δειξει ,θυμαμαι πολυ παλια σε μια αντιστοιχη εκπομπη του mega κανανε πραγματικες μεταμορφωσεις αυτο ειναι το νοημα του συγκεκριμενου κονσεπτ να μη το περιμενεις αυτο που θα δεις οχι απλα να κανουν λιγο μακιγιαζ και να μας τον δειχνουν,κ αν συνεχισει τουλαχιστον να σκεφτουν το ενδεχομενο του σαββατοκυτιακου γιατι στη καθημερινη βαση κουραζει και θα κανει κακο και στο my style rocks το οποιο ενταξει ενας αποτυχημενος κυκλος δε λεει κατι με τη σωστη στελεχωση μπορει ανετα να πετυχει π.χ το σεναριο που ακουστηκε για Περικλη Κονδυλατο στην επιτροπη να το υλοποιησουν χωρις δευτερη σκεψη. Οσο για τον Τσαλικη θυμαμαι σε ενα λαιβ που ηταν καλεσμενος εκανε ευστοχα σχολια αλλα για κεντρικος παρουσιαστης εννοειτε οτι δε κανει(αν και απο τον Βαρθακουρη σιγουρα θα ηταν ανωτερος) θα μπορουσε βεβαια να εχει μια θεση στο πανελ των λαιβ στο οποιο πανελ θα μπορουσαν να αξιοποιησουν και τη Ναταλι Κακαβα η τον Ποσειδωνα Γιαννοπουλο.Το βοις απορω πως δεν εχουν δει τοσα χρονια οτι μονο στις οντισιονς κανει νουμερα και τα λαιβ πεφτουν ακομα και στα μονοψηφια, καλυτερα να εβγαζαν το masked singer που ειναι κατι φρεσκο.

    Αντ1:Λιαγκας και Σκορδα αν και εχουν χημεια θεωρω οτι το ζευγαρι αυτο τηλεοπτικα εχει τελειωσει.Η Φαιη το πιστευω οτι δε μπορει να κρατησει μονη της μια εκπομπη.Στη Μπεκατωρου θα πηγαινε οντως το παιχνιδι εισαι πιο εξυπνος απο εναν 10χρονο και ας μην ειναι και καθημερινο,οπως θα της πηγαινε και η παρουσιαστη του ταλεντου(αλλα σε καμια περιπτωση η επιτροπη).Μονο ως αστειο μπορω να παρω το σεναριο με τις 3 εκπομπες παραλληλα του Αρναουρογλου,στη βραδινη ζωνη θα μπορουσε να επιστρεψει για το α μισο τουλαχιστον ο Λιαγκας δε νομιζω οτι η εκπομπη του εκανε δα και τοσο χαμηλοτερα νουμερα απο αυτην του Αρναουτογλου κ ας μεινει ο Αρναουτογλου ειτε με το σοου ειτε με το τηλεπαιχνιδι.Για το ταλεντο θα μπορουσαν σιγουρα να αξιοποιησουν και τη Μπεττυ Μαγγιρα αν κ για να παει καλα αυτο το σοου νομιζω οτι το μυστικο ειναι αυτα τα ταλεντα-παρωδιες που βλεπαμε στα παλια χρονια του αντ1 να επιστρεψουν δριμυτερα γτ καλως η κακως αυτα ειναι που εχουν μεινει.

    Alpha:Η επιστροφη του fame story βλεπω οτι θα γινει με τα πιο καταλληλα ονοματα Γερμανου,Μικρουτσικος,Θεοφανους,Βισση ακριβως τα ονοματα που αξιζει να βρισκονται στο συγκεκριμενο προγραμμα ,ουτε Κοκλωνηδες ουτε Φουρειρες.Το bachelor θεωρω οτι ειναι ενα προγραμμα που μια φορα μπορει να πετυχει.Επισης δε καταλαβαινω με ποια λογικη το καναλι θα συνεχισει να στηριζει τη Τατιανα αλλα δε μπορει να στηριξει την Ηλιανα που ειναι ενα φρεσκο προσωπο στα πρωτα του τηλεοπτικα βηματα και αντικειμενικα τα λεει και εχει και γκελ στο κοινο,σε αντιθεση με τη Τατιανα που απο τα σοσιαλ μιντια κ μονο φαινεται οτι ειναι η πιο αντιπαθης παρουσιαστρια του σημερα και εχει να δει νουμερα απο τις εποχες του αντ1 τι επειδη ειναι μεγαλο ονομα?ας καταλαβουν τα καναλια οτι τα μεγαλα ονοματα εχουν γινει μικρα πλεον.

    Το οπεν απο οσο καταλαβαινω θα συνεχισει να πορευεται μονο με τη Καινουριου και με το just.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσον αφορά το πρόγραμμα του Αντ1 συνεχίζει και του Παρουσιάστε για την επόμενη σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !