Τέλος το House Of Fame

Δεν ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα προγράμματα που έκαναν επιτυχία το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και ίσως να μην είναι και από αυτά που στήθηκαν και σωστά από άποψη παραγωγής. Ωστόσο, σημασία έχει ότι το House of Fame εκπλήρωσε το στόχο για τον οποίο βγήκε στον αέρα κοινώς έβγαλε τα λεφτά του. Γιατί αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ γεννήθηκε σε μια προσπάθεια να γίνει απόσβεση στο “σπίτι” του Big Brother από τη στιγμή που έπρεπε να περιμένουν για να βγει στον αέρα ο δεύτερος κύκλος του Μεγάλου Αδελφού.

Δεδομένου λοιπόν ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ δεν είναι ικανοποιητικά τόσο για το live της Παρασκευής όσο και για τα καθημερινά επεισόδια – αν και εκεί τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, το “House of Fame” μια που το είδατε φέτος και μια δεύτερη που δεν θα το ξαναδείτε. Αυτό σημαίνει ότι η μουσική ακαδημία και το Live με την Ελένη Φουρέιρα στον παρθενικό της ρόλο ως παρουσιάστρια ρίχνει αυλαία φέτος έχοντας αφενός γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σε πολλά επίπεδα και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει και χώρος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Αλλωστε, προηγείται το “Masqued Singer” που πάει από αναβολή σε αναβολή και αν δεν βγει την ερχόμενη σεζόν στον αέρα το κανάλι για να το κρατήσει θα πρέπει να πληρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.  Στην παρουσίαση του εν λόγου παιχνιδιού έχει κλείσει ο Σάκης Ρουβάς ενώ για την κριτική επιτροπή έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Μουτσινά.

Πηγή: Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια