Βίκυ Καγιά: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το GNTM

2

Η Βίκυ Καγιά μέχρι πρότινος ήταν αναπόσπαστο κομμμάτι του GNTM. Χθες βράδυ το Star ανακοίνωσε πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται εκτός GNTM 4, ενώ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα αναλάβει και το ανανεωμένο Dancing With The Stars.

Το «Happy Day» αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας, στο οποίο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του.

«Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars» τόνισε η δημοσιογράφος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το dancing wwith the stars θα μπορουσε να βγει με οποιαδηποτε παρουσιαστρια,το gntm ομως ειναι ταυτισμενο με τη Βικυ Καγια δε ξερω αν θα ειναι ευκολο να το συνηθισει το τηλεοπτικο κοινο χωρις αυτην,Οταν ειδικα τα νουμερα του 3ου κυκλου ειναι πεσμενα τοτε ειναι μεγαλο ρισκο να κανεις μια τετοια κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κίνηση.

    Η Καγια σαν παρουσιάστρια είναι μέτρια και διεκπεραιωτική στο γνωστό στυλ των παγωμένων ξανθιών παρουσιαστριών που κυριάρχησαν στην ελληνική tv από 2010 και κάτω και που απλά πανέμορφες ποζάρουν και διαβάζουν οτι τους εχουν γράψει στο οτο κιου.

    Ο φυσικός της χώρος είναι συμμετοχές σε ειδικές εκπομπές σχετικά με τη μόδα όπως το ''G.N.T.M'' και το ''Shopping star'' όπου εκεί μπορεί να φαίνεται χρήσιμη με τις γνώσεις της και την εμπειρία της στη μόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !