Γιωργος Καράβας για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM : «Δεν το γνώριζα»

Για το νέο κύκλο του GNTM, αλλά και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας, μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα, αυτό μπορώ να πω για την ώρα. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες και είναι μια χρονιά με πολύ ωραίες εκπλήξεις. Η Βίκυ έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα, είναι άξια σεβασμού, εγώ τη λατρεύω. Είναι επιλογή, είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πώς και γιατί έγινε. Τα κριτήρια τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει και τη σέβομαι απόλυτα. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό. Σαφέστατα και θα μου λείψει η Βίκυ. Δεν το γνώριζα, θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν γνώριζα κάτι, το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

 Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα  είναι ότι έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα στο GNTM, πράγματα που ακόμα και εμένα με εξέπληξαν που τα είδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια