Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το GNTM

0

Παρελθόν αποτελεί πλέον η Βίκυ Καγιά από τον διαγωνισμό μόδας GNTM έπειτα από το χθεσινοβραδινό δελτίο τύπου του STAR. 

Η ίδια έδωσε τις πρώτες της δηλώσεις  στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στην Άννα Ζηρδέλη,λέγοντας αρχικά:

"Συμβαίνουν αυτά παιδιά. Ότι αποφασίστηκε να γίνει η αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και διάφορα πράγματα, εννοείται αυτό!" δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά για το GNTM.

Ενώ για το ποια θα την αντικαταστήσει, δήλωσε πως ο σταθμός ζήτησε της άποψη της τονίζοντας: "Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με το κανάλι υπάρχει μια σχέση αγάπης και επικοινωνίας, σε ένα πολύ σωστό πλαίσιο, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου κι εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορα ονόματα στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια ακριβώς".


Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν υπάρχει GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά, εκείνη είπε: "Σε ευχαριστώ που το λες αυτό, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και ένα νέο μαγικό τρόπο να σε παθιάζει. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ. Όταν έγινε η πρόταση για το DWTS, μαζί κάτσαμε και αποφασίσαμε αυτή τη λύση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω το GNTM, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω αυτό που έχω δουλέψει τόσο πολύ και τόσο σκληρά".

Ενώ για το νέο της τηλεπτικο βήμα, την παρουσίαση του DWTS είπε: "Θα είναι στην αρχή της σεζόν. Είναι ένα μαγικό project, μια μαγική εμπειρία. Είναι ένα οικογενειακό project, happy, χορός! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο".



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !