Έλενα Τσαγκρινού: «Το «El Diablo» δεν είναι βλάσφημο τραγούδι»

0

Στα καλύτερα της βρίσκεται φέτος η Έλενα Τσαγκρινού καθώς πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε στο gossiptv για τον σάλο που προκάλεσε το "El Diablo". 

Είναι η πρώτη σου φορά Eurovision. Αρχικά θέλω να μου πεις πως νιώθεις που συμμετέχεις και αν ήταν παιδικό σου όνειρο μια συμμετοχή στην Eurovision.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να εκπροσωπώ την Κύπρο μας στον διαγωνισμό! Η Eurovision, την οποία κάθε χρόνο παρακολουθώ ως τηλεθεατής, ήταν ανάμεσα στα όνειρά μου. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά το ΡΙΚ και την εταιρεία μου Panik Records για την εμπιστοσύνη και όλο το καταπληκτικό team του «El Diablo», τους δημιουργούς Jimmy "Joker" Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa και Thomas Stengaard, τον καλλιτεχνικό διευθυντή Marvin Dietmann, τον σκηνοθέτη του video clip Γιώργο Μπενιουδάκη, την χορογράφο Chali Jennings και την Σίλια Κριθαριώτη που επιμελείται την ενδυματολογική μου εικόνα.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο ημιτελικός αγχώνεσαι καθόλου;

Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει άγχος, αλλά τεράστια λαχτάρα! Αυτές τις μέρες κάνουμε εντατικές πρόβες για την on stage εμφάνιση και όλο το team του «El Diablo» με κάνει να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά.

Έχεις προλάβει να κάνεις σκέψεις για την εμπειρία που σε περιμένει; Τι σε ιντριγκάρε και είπες το "ναι";

Ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό, αν και σίγουρα θα είναι κάπως διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν λόγω της πανδημίας. Αυτό που με ιντρίγκαρε είναι το ίδιο το «El Diablo», ένα κομμάτι που ταιριάζει πλήρως με τη μουσική μου ταυτότητα. Και, όπως ανέφερα και πριν, ευχαριστώ το ΡΙΚ και την Panik Records που μου το εμπιστεύτηκαν.

Σε προβληματίζει το γεγονός ότι θα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα στην Ολλανδία και στο διαγωνισμό εξαιτίας του κορονοϊού;

Οι διοργανωτές έχουν λάβει και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Από εκεί και πέρα, ο κορονοϊός είναι στη ζωή μας εδώ και ένα χρόνο και εγώ, όπως και όλοι μας, ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των ειδικών και των Αρχών.

Μπορείς να μας δώσεις λίγα spoilers σχετικά με αυτά που θα δούμε πάνω στη σκηνή;

Στη σκηνή θα δείτε «εκρηκτική» ενέργεια, χορό και εφέ που θα εντυπωσιάσουν!

Ο Mike θα έρθει μαζί σου στο Ρότερνταμ;

Ο Mike αυτή τη φορά θα με δει από μακριά! Ωστόσο, οι ευχές του και η θετική του ενέργεια είναι πάντα μαζί μου, σε κάθε μου live εμφάνιση.

Ποιοι άλλοι θα είναι μαζί σου;

Στο πλευρό μου θα βρίσκεται όλο το team του «El Diablo»! Άνθρωποι από το ΡΙΚ και την δισκογραφική μου εταιρεία, οι συνεργάτες που επιμελούνται την on stage εμφάνισή μου...

Ποιο απ’ τα τραγούδια που έχεις ακούσει μέχρι στιγμής σε φοβίζει παραπάνω στα πλαίσια του ανταγωνισμού;

Δεν με φοβίζει κάποιο τραγούδι! Η Eurovision, εκτός από διαγωνισμός, είναι μία γιορτή της μουσικής. Και η ιστορία έχει δείξει πως δεν χωρά προγνωστικά, αλλά μόνο σκληρή δουλειά!

Φοβήθηκες με τις αντιδράσεις των Κύπριων για το τραγούδι σου; Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανες στο άκουσμα της είδησης;

Μπορώ να σου πω πως όχι. Το «El Diablo» δεν είναι βλάσφημο τραγούδι. Αντίθετα, μιλά για μία κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να απελευθερωθεί από μία τοξική σχέση, είναι ένα τραγούδι δύναμης, το οποίο τυχαίνει να είναι και επίκαιρο στο πλαίσιο του κινήματος #metoo. Οπότε, δεν έδωσα κάποια σημασία και παρέμεινα προσηλωμένη στο στόχο μου να εκπροσωπήσω επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Έχεις έρθει σε επαφή καθόλου με καλλιτέχνες που μας είχαν εκπροσωπήσει στο παρελθόν για να σου δώσουν τη συμβουλή τους και αν ναι με ποιους;

Αυτή την περίοδο το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο! Σκέψου ότι πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε στην Βουλγαρία για το live on tape και, μετά την απαραίτητη καραντίνα λόγω του ταξιδιού, είμαι σε εντατικές πρόβες για την on stage εμφάνιση. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κάποιον, αλλά σίγουρα θα το κάνω μέχρι να φύγω για την Ολλανδία.

Έχεις κάτι για γούρι που θα πάρεις μαζί σου στην Ολλανδία;

Το γούρι μου είναι σταθερό: η χρυσή αλυσίδα από την βάπτισή μου! Δεν θα την αποχωριστώ ούτε αυτή τη φορά… Και, φυσικά, θα έχω μαζί μου όλη αυτή τη θετική ενέργεια και αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο όλον αυτό τον καιρό!

Τι θα φορέσεις την μεγάλη βραδιά του ημιτελικού;

Η παγκοσμίου φήμης Σίλια Κριθαριώτη επιμελείται το ενδυματολογικό κομμάτι. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πόσο εξαιρετικές είναι οι δημιουργίες της!

Από την Ελλάδα δε σου έγινε ποτέ πρόταση να τον εκπροσωπήσεις;

Τα πάντα είναι θέμα σωστού timing. Το σωστό timing, και το σωστό τραγούδι φυσικά, βρέθηκαν τώρα με την Κύπρο μας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !