Παρούσα η ΕΡΤ στην Επιτροπή Ραδιοφώνου της EBU

0


H  εξωστρεφής πορεία της ΕΡΤ αποτυπώθηκε και με την εκλογή της Μαρίας Κοζάκου στην Επιτροπή Ραδιοφώνου της EBU. H Επιτροπή Ραδιοφώνου υπάγεται στη Γενική Συνέλευση της EBU και είναι το σώμα που καθορίζει την πολιτική και τη στρατηγική στον χώρο των ακουστικών μέσων. Στόχος της είναι η προώθηση της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης.

Ο ρόλος του ραδιοφώνου, του παλαιότερου ηλεκτρονικού μέσου, μεταμορφώνεται ταχύτατα στο multimedia περιβάλλον που διαμορφώνεται, διατηρώντας πάντα την αμεσότητα και τη ζεστασιά με τους ακροατές του. Σε αυτή τη διαδρομή, η ΕΡΤ πρωτοπορεί στην Ελλάδα εφαρμόζοντας ήδη δοκιμαστική εκπομπή DAB+ του ραδιοφωνικού προγράμματος. Και από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια, εκπροσωπείται στο σώμα της EBU που καθορίζει τις εξελίξεις.

H Μαρία Κοζάκου είναι δημοσιογράφος, με ειδίκευση στις μεταπτυχιακές σπουδές της στις Νέες Τεχνολογίες, πολύγλωσση, με εμπειρία σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, επικεφαλής του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !