Κάνει πρεμιέρα το "Cook Beef"

0

 


Πρεμιέρα για το “Cook Beef” και τις πιο λαχταριστές μαγειρικές κόντρες! Η μαγειρική αντροπαρέα πιάνει… δουλειά και ανεβάζει τα μανίκια και το κέφι στην κουζίνα! Τι καλό έχουν ετοιμάσει για την πρώτη εκπομπή;

Ταινία με φίλους στο σπίτι και θα παραγγείλετε; Στερεότυπο και βαρετό. Ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, μας δείχνουν τρόπους για εύκολα και οικονομικά snacks, που θα τρελάνουν αλλά και θα χορτάσουν εσένα και την παρέα σου. Θέλεις να τα φτιάξεις μόνος σου και να τους υποδεχθείς; Θέλεις να μαγειρέψετε όλοι μαζί; Η επιλογή είναι δική σου, η επιτυχία σίγουρη!

Και όσο ο Μάνος βρίσκει τον καλύτερο του φίλο στη μουσούδα του Μάκη, ο Νίκος μας εκπλήσσει με ένα σαγανάκι χωρίς φέτα! Γίνεται; Κι όμως γίνεται στο  “Cook Beef” και η γεύση του είναι μοναδική!

Ο Κώστας Στεφανής αναλαμβάνει να πάει μια πραγματικά γρήγορη βόλτα την παρέα και εσύ τώρα θα αναρωτιέσαι «Τι κάνουν 5 chefs σε μια πίστα αυτοκινήτων;» Η απάντηση είναι απλή: προσπαθούν να φάνε χωρίς να λερώσουν όλο το αυτοκίνητο. Επικίνδυνη αποστολή! Μπορεί να ακούγεται


σαν ανέκδοτο αλλά αλήθεια το προσπάθησαν! Τώρα αν κάποιος τα κατάφερε μένει να το δούμε!

Κι επειδή ημέρα χωρίς γλυκό είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι, γι’ αυτό και ο Σάββας με τον Χρήστο θα μας γλυκάνουν με μια πλούσια ναμελάκα, μια βελούδινη σε υφή κρέμα, με καταγωγή από τη μακρινή Ιαπωνία! Κι αν σου ήρθε μια λιγούρα, πριν τρέξεις στο ψυγείο, δες τα tips με σοκολάτα, που έχουν για σένα!

Το «Cook Beef» τιμά το όνομά του και κλείνει την ημέρα με μια μαγειρική κόντρα σε ένα cheap & chic beef! Σταύρος ή Μάνος; Μάνος ή Σταύρος; Ποιος θα καταφέρει να κάνει το πιο οικονομικό αλλά και νόστιμο πιάτο; Έχουν μέχρι 5 ευρώ στη διάθεσή τους και πρέπει να βάλουν όλη τους τη δημιουργικότητα! Η μάχη θα είναι σκληρή και ο νικητής ένας! Αγόρια, μην καθυστερείτε γιατί ο Μάκης θέλει να πάει τη βόλτα του!

Δείτε εδώ το trailer της 1ης εκπομπής: https://youtu.be/BKgUjPUzOE0

Πληροφορίες για την εκπομπή
5 άντρες στην κουζίνα; Δύσκολη εξίσωση!
1.Είναι εφιάλτης; 2. Μήπως φαντασίωση; 3. Ή το Cook Beef;
Η σωστή απάντηση είναι και τα τρία! Ετοιμαστείτε για το “Cook Beef”, τη νέα, ανατρεπτική μαγειρική παρέα!

Τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του “Cook Beef” είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις:  τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό!
Σε αυτή την κουζίνα κυριαρχούν οι πλάκες, τα γέλια και η ανεβασμένη διάθεση.  
Καλωσορίστε τη μαγειρική αντροπαρέα του “Cook Beef”.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Μάνος Σαρρής και ο δάσκαλος Νίκος Θωμάς, έρχονται, με… φόρα και εμπειρία MasterChef, για να μας θυμίσουν πως οι ωραίες παρέες δεν γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν! Δημιουργικά comfort πιάτα, έξυπνα μαγειρικά tips και gadgets, που θα ζήλευε και ο James Bond, ολοκληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας!

Μαζί τους, σε κάθε τρέλα, θα είναι και ο αξιολάτρευτος Μάκης, ένα χαδιάρικο βρετανικό μπουλντόγκ, που λατρεύει τις πίτσες και τα μπέργκερ, σκάβει από χώμα μέχρι… πλακάκια, ροχαλίζει, αν και το αρνείται πεισματικά και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να φιλάει τις γάμπες γνωστών και αγνώστων!

Περιπέτειες μέσα και έξω από τη κουζίνα και φυσικά ανατρεπτικές μαγειρικές κόντρες, θα αποκαλύψουν τελικά “who’s got the sauce” [*] σε αυτό το “Cook Beef”.


Ελάτε στην πιο χαρούμενη κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης για να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα αλλά και απλά πιάτα!
Γιατί το καλό φαγητό αξίζει μόνο όταν το μοιράζεσαι με καλή παρέα!

[*] Το “sauce” εκτός από την κυριολεκτική της σημασία, χρησιμοποιείται και στην αργκό ως υψηλές ικανότητες, ταλέντο, αυτό το “έξτρα”, που με κάνει καλύτερο από τους άλλους… «ποιος θα είναι ο καλύτερος σε αυτή τη μαγειρική «κόντρα»;

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Executive producer: Πέγκυ Χόλη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Project Manager: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου
Head of Production: Σάββας Βέλλας
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Αρχισυνταξία: Βασίλης Βουτσαράς
Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Πασαγιαννίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CookBeefGR
https://www.star.gr/tv/psychagogia/cook-beef/
https://www.facebook.com/StarChannelGrTV
https://www.instagram.com/starchanneltv/
https://twitter.com/StarChannelGr



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !