Άγριες μέλισσες: «Μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν πώς μου επιτρέπουν να παίζω σε σίριαλ»

Ο ηθοποιός της σειράς "Άγριες Μέλισσες" Κώστα Σαββιδάκης μίλησε στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του ως παπά Γρηγόρης. 

Είναι αλήθεια ότι πήρατε 15 κιλά για το ρόλο;

«Ναι!».

Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

«Πανεύκολο, μπορώ να βάλω σε μία εβδομάδα άλλα τόσα (γέλια). Το να τα πάρεις είναι εύκολο, το να φύγουν είναι το δύσκολο. Επειδή είμαι λιχούδης και γλυκατζής, μπορώ να πάρω εύκολα κιλά».

Ο κόσμος σας ταυτίζει με τον ήρωα που υποδύεστε;

«Τώρα πια με φωνάζουν "παπά"! Πολλοί νομίζουν ότι είμαι αληθινός παπάς. Μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν πώς μου επιτρέπουν να παίζω σε σίριαλ! Αυτή είναι και η ομορφιά, η αγάπη που μας δείχνουν. Είναι μεγάλο δώρο αυτό».

Πώς νιώθετε όταν σας λένε ότι είστε η παρέα τους, αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε;

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Είναι συγκλονιστικό να σου λένε ότι περιμένουν να δουν το επόμενο επεισόδιο, όπως και ότι τους δίνεις ζωή μέσα από αυτό. Είναι και μεγάλη ευθύνη, βέβαια, αλλά και μεγάλη χαρά».

Έχει γραφτεί ότι θα δούμε και τον τρίτο κύκλο της σειράς, ο οποίος μάλιστα θα μας μεταφέρει στην περίοδο της δικτατορίας. Θεωρείτε ότι αυτή η εποχή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το κοινό;

«Επίσημα δεν έχουμε συζητήσει ακόμη κάτι, κι εμείς το έχουμε διαβάσει. Αν όντως ισχύει, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον».

Ο παπά-Γρηγόρης είναι ένας πάρα πολύ χαρακτηριστικός ρόλος. Υπάρχει η σκέψη ότι ο κόσμος μπορεί να σας ταυτίσει με αυτόν και δύσκολα να σας δει σε κάτι άλλο;

«Είναι και ευθύνη και ένας προβληματισμός, Τι κάνεις μετά; Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας δείξει το δρόμο», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.
Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ko είπε…
ποτε δοθηκε η συντευξη γιατι την προηγουμενη εβδομαδα το Πρωινο ειχε καλεσμενο τον ενωμοταρχη επιβεβαιωσε επισημα οτι παει για γ σεζον και οτι εχει κλεισει να ειναι σε αυτον