Βάσω Κολλιδά: «Είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ»

Την δική της δύσκολη εμπειρία κατά την διάρκεια φωτογράφισης περιέγραψε η  Βάσω Κολλιδά  στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη.

 «Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και είμαι 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Με είχαν βάψει σε όλο το σώμα, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτή ολόκληρη, είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι’ αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους».

Στην συνέχεια ανέφερε:«Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθος για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να κατακτήσουν πράγματα. Ίσως δεν είναι καλό για τα ίδια. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά θα πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μία σκηνή, σε μια πασαρέλα, οπουδήποτε. Και στο GNTM περισσότερο μιλάνε, παρά εκμεταλλεύονται αυτά που τους δίνονται», λέει η Βάσω Κολλιδά για τους νέους που ξεκινούν στον χώρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια