Συνάντηση Μητσοτάκη - Χρυσοχοϊδη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

0

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε στις 10:30 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ζητήσει την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο φόνος του Γιώργου Καραϊβάζ έγινε χθες στις 2.30 το μεσημέρι στην οδό Αννίνου, στον Αλιμο. Επιστρέφοντας από τον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου εργαζόταν, ο δημοσιογράφος στάθμευσε το αυτοκίνητό του κοντά στην είσοδο του σπιτιού του και αποβιβάστηκε. Εκείνη τη στιγμή, δύο άτομα που επέβαιναν σε χαμηλού κυβισμού μοτοσικλέτα, πιθανόν σκούτερ, τον πλησίασαν και ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ενημέρωσης, οι δράστες πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο με πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών. Δέχτηκε 10 σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι, ενώ από το σημείο της ενέδρας περισυνελέγησαν 13 κάλυκες. 

Χθες το βράδυ, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έστειλε μήνυμα υπέρ της ελευθερίας του Τύπου, με τη φράση «οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Με ανάρτησή της στο Twitter, η επικεφαλής της Κομισιόν τονίζει πως «η δολοφονία ενός δημοσιογράφου είναι μια απεχθής, δειλή πράξη».

Ανάρτηση για τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου, έκανε και ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, σημειώνοντας πως είναι συντεριμμένος.

«Οι έρευνες πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα για το έαν ο θάνατός του συνδέεται με την δουλειά του. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας στην οικογένεια του και στους φίλους του», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !