Τα δύο σενάρια για την Ελεονώρα Μελέτη

Παρελθόν αποτελεί η Ελεονώρα Μελέτη από τον Alpha, κάτι που ήταν κοινό μυστικό από τις αρχές του 2021.Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει το νέο της συμβόλαιο, αυτή τη φορά με το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τη Real Life, η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχθεί -και σχεδόν αποδεχθεί- την πρόταση του Μεγάλου Καναλιού ώστε να αναλάβει μία νέα infotainment εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Πρόκειται για την εκπομπή που θα αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της πρωινής ενημέρωσης, του μεσημεριανού δελτίου αλλά και της Ελένης Μενεγάκη που θα ξεκινά στη 1 το μεσημέρι.

Μάλιστα, τα δύο σενάρια θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να λέει "καλημέρα" στους τηλεθεατές του MEGA στις 9 ή στις 10 και να ολοκληρώνει αντίστοιχα την εκπομπή της στις 12, που θα δίνει πάσα στα MEGA Γεγονότα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά η παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή ζώνη για να υλοποιήσει όσα ήθελε να κάνει στη συγκεκριμένη ζώνη στις αρχές της φετινής σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha, εγχείρημα που ναυάγησε λόγω της ρήξης στη συνεργασία της με τον Νίκο Μάνεση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια