Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της η Χριστίνα Μπόμπα

0

Την πρώτη της συνέντευξη όντας εγκυμονούσα παραχώρησε στα "Μεσάνυχτα" η Χριστίνα Μπόμπα. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε με σκοπό να αποκτήσει παιδιά. 

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είπε η Χριστίνα η οποία περιέγραψε στη συνέχεια και τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθαν πως ήταν έγκυος:

«Όταν κάναμε τη χορειακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχείλιζε από παντού».






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !