Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Γιώργο αγκάλιασε την κόρη μου εκεί ψηλά»

Θλιψη έχει προκαλέσει στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλα και στην κοινή γνώμη, η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ.

Πολλοί ηταν αυτοί που με μια ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν λιγα λόγια για το συνάδελφό και φιλο τους. Ένα εξ αυτών και ο πατέρας της Ελένης Τουπαλούδη ,που βαθιά συγκινημένος αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο που στάθηκε δίπλα του όταν ο ίδιος έχασε την κόρη του.

Η ανάρτηση του:

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια