Η Νάνσυ Νικολαΐδου απαντά για όσα ειπώθηκαν στο «Το Πρωινό» για το ρεπορτάζ της μεταγραφής του Κώστα Τσουρού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες με το θέμα που αφορούσε στην αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από τον Alpha, για να βρεθεί στο Mega, μετά από μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που δέχτηκε, προκειμένου ν΄ αναλάβει τη δική του εκπομπή από του χρόνου το Σεπτέμβρη.

Ο δημοσιογράφος ,λοιπόν, μετά από σχετικό τηλεφώνημα που δέχτηκε, διέψευσε την είδηση ότι συζητά για να είναι του χρόνου στο Mega και επισήμανε πως το συμβόλαιό του με τον Alpha είναι σε ισχύ και πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ εκπομπή “απέναντι” ακριβώς από τη Ναταλία Γερμανού. Το ρεπορτάζ το έγραψε η Νάνσυ Νικολαίδου, η οποία μέσα από το iwoman.gr έδωσε τη δική της απάντηση:

"Από τη πλευρά μου ,λοιπόν, έχω να πω, πως μετά από μία τηλεοπτική πορεία 27 ετών σε αυτό το ρεπορτάζ, αυτό που ξέρω είναι πως είθισται όταν σκάνε τηλεοπτικές “βόμβες”, οι “βόμβες” αυτές να διαψεύδονται.

Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, να διαψεύσουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της είδησης, την… είδηση, μιας και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού έρχονται σε δύσκολη θέση και βεβαίως-βεβαίως δεσμεύονται και με συμβόλαια που δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια ελιγμών, για να μπορέσουν να πράξουν διαφορετικά.

Παρόλα αυτά να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο θέμα ισχύει και έχω και περισσότερες λεπτομέρειες τις οποίες θα μπορούσα να σας αποκαλύψω, αλλά το θέμα μου δεν είναι να εκθέσω κανένα, παρά μόνο να αποκαλύψω την είδηση που έχει υπάρξει και με ενδιαφέρει, πράγμα που το έκανα.

Ο καιρός θα δείξει για το αν ο ταλαντούχος Κώστας θα βρίσκεται και του χρόνου στο καναπέ της Ναταλίας…

ΥΓ: Αγαπημένε Γιώργο Λιάγκα ανέφερες πως “οι τηλεκριτικοί δεν γράφουμε πάντα αλήθειες”. Σε ότι με αφορά, ποτέ δεν έχω γράψει ειδήσεις “κατασκευασμένες”. Πάντα μεταφέρω το ρεπορτάζ μου και το τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων και των καμαρινιών. Αν κάτι στη πορεία δεν γίνει όπως το έχω γράψει, δεν είναι γιατί δεν ίσχυε όταν το έγραφα, αλλά γιατί προφανώς στη πορεία άλλαξαν τα δεδομένα. Θαρρώ πως αυτό ακριβώς ισχύει και για όλους τους συναδέλφους που “πονάνε” κι αγαπάνε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

ΥΓ2: Γιώργο, δεν ξέρω πως αισθάνεσαι, – γιατί σε βλέπω λίγο να πιέζεσαι -, κι ,όμως, σου πάει πολύ το “Πρωινό”!

ΥΓ3: Φαίη, σ΄ευχαριστώ πολύ για το τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκες και τίμησες το ρεπορτάζ μου, όπως ευχαριστώ πολύ και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !