Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο: «Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος»

0

Μια νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται στον κόσμο της ShowBiz,ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το περασμένο Σάββατο,μέσα από το Twitter που αφορούσαν την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: «Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… Τίποτα άλλο. Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και «παρουσιαστή» που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα».

Το πρωί της Δευτέρας,θέση για όλα αυτά που συνέβησαν πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της,λέγοντας: «Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !