Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω ακούσει πολλά που δεν έδιωξα τον ηθοποιό και δεν πήρα θέση»

0


Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα βρεθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Βάσια Παναγοπούλου. Μέσα σε όλα,αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος,και αποκάλυψε  περιστατικό κακοποίησης που έλαβε χώρα σε παράσταση που ήταν η ίδια παραγωγός.


«Έχω ακούσει φρικτά πράγματα αυτόν τον καιρό για τους ανθρώπους του θεάτρου, ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος. Τι λες; Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό το έχω ακούσει από ανθρώπους απλούς. Σαφώς είμαστε δίπλα σε όποιον έχει το θάρρος.


Έχω ακούσει πολλά για το περιστατικό, ότι δεν πήρα θέση κι έπρεπε να διώξω αμέσως τον ηθοποιό. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια. Το περιστατικό εμένα μου ειπώθηκε τηλεφωνικά κι επικοινώνησα με τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα. Δεν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε με αυτήν την μεγάλη ένταση. Μίλησα και με την κοπέλα που το είχε υποστεί κι όταν υπήρχαν δύο δικηγόροι, μίλησα με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να λήξει το θέμα. Αλλά έπρεπε να διαφυλάξω και την δουλειά και των υπόλοιπων εργαζομένων. Την απόφαση την πήρα και σταμάτησε η παράσταση, όταν δεν υπήρχε περιθώριο συνεννόησης. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη νομική οδό. Δεν πήρα το μέρος κανενός, ούτε της κοπέλας γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !