Η νέα σειρά που ετοιμάζει!

0

Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από την συχνότητα του ANT1 με το τηλεπαιχνίδι 5x5. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στον "Τηλεθεατή" και τη Μαρία Κεφαλά, αποκαλύπτοντας τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια.

 Ξανά στον ΑΝΤ1 με ένα τηλεπαιχνίδι;

"Είμαι παιδί του ΑΝΤ1, ξεκίνησα την καριέρα μου εδώ με το "Τaxi” και στην πάροδο των χρόνων έχω κάνει πολλές εκπομπές. Είμαι εκεί χωρίς να κάνω καινούργιες παραγωγές, με συστηματική προβολή των παραστάσεών μου. Έτσι, υπάρχει μια καλή σχέση. Ψάχνοντας, λοιπόν, να βρούμε σε τι καινούργιο θα συνεργαστούμε, βρέθηκε η ιδέα γι’ αυτό το τηλεπαιχνίδι, που έχει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει προβληθεί. Εδώ προβλήθηκε με την ίδια επιτυχία από διάφορους καταπληκτικούς παρουσιαστές: Βλάσης Μπονάτσος, Σπύρος Παπαδόπουλος και Χρήστος Φερεντίνος. Αυτό που κάνω εγώ δεν είναι κάτι καινούργιο, καινούργιος είναι ο τρόπος παρουσίασης και το κόνσεπτ, καθώς αντίπαλες είναι δύο οικογένειες. Εμείς τολμήσαμε και επιδιώξαμε να έρθουν στο πλατό άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Στα γυρίσματα που έχουμε κάνει, έχουμε φιλοξενήσει από παιδιά 13 χρόνων έως και παππούδες και γιαγιάδες των παιδιών αυτών".

 Τι ετοιμάζετε για την επόμενη σεζόν;

"Πήραμε τα δικαιώματα μιας τηλεοπτικής σειράς του BBC, που για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα γυρίζεται μπροστά σε κοινό, όπως όλες οι ξένες του είδους, π.χ. τα "Φιλαράκια”. Είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό, γιατί θα ακούω εκείνη τη στιγμή το γέλιο του κόσμου, που εμένα μου δίνει μεγάλη ενέργεια. Στην ουσία, είναι μια μίνι θεατρική παράσταση το κάθε επεισόδιο, κάτι που απαιτεί βέβαια πολλές πρόβες, πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι στο κοινό που έχει έρθει να παρακολουθήσει το γύρισμα. Νομίζω ότι είναι μια δουλειά που θα αρέσει".

Σε ποιο σημείο της προετοιμασίας του βρίσκεστε;

"Με το μόνιμο συνεργάτη μου, τον Στέλιο Παπαδόπουλο, κάνουμε τη διασκευή των σεναρίων αυτήν την περίοδο και το υπόλοιπο θα μπει στο στάδιο της προεργασίας τον επόμενο μήνα".





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !