Η υπεράσπιση της Ναταλίας Γερμανού προς την Φουρέιρα

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αργύρη Παπαργυρόπουλου που μεταξύ άλλων μίλησε για  την Ελένης Φουρέιρα που βρίσκεται φέτος στο τιμόνι στο House of Fame,η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση λέγοντας:

"Πολλοί την έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελένη ως παρουσιάστρια του House of Fame. Καταλαβαίνω ότι επειδή η Ελένη είναι υπέρλαμπρη super star στον χώρο της, που είναι το τραγούδι, το show, ίσως δεν είναι το πιο δυνατό της σημείο το live. Από την άλλη όμως, θεωρώ ότι επειδή έχει και το ότοκιου και της μιλάνε συνέχεια από το ακουστικό, δεν τα γνωρίζω αυτά, τα εικάζω έχοντας παρουσιάσει και εγώ αντίστοιχα show. Ίσως αν την άφηναν την Ελένη εντελώς ελεύθερη να ήταν 15 φορές καλύτερη" δήλωσε αρχικά, ενώ όταν μοιραία έγινε η σύγκριση με τον Γιώργο Λιανό που και εκείνος είναι τραγουδιστής αλλά σημειώνει λαμπρή πορεία και στην παρουσίαση, η Ναταλία Γερμανού υποστήριξε πως θα πρέπει να δοθεί στην Ελένη Φουρέιρα ο απαραίτητος χρόνος για να δείξει και εκείνη την αξία της.

"Τι χρειάζεται ένα τέτοιο show πέρα από ένα νέο, όμορφο, λαμπερό κορίτσι που θα βγει και θα αστράψει η οθόνη σου. Όλη τη "βρωμοδουλειά" την κάνει η κριτική επιτροπή και ο Πάνος Μεταξόπουλος. Η Ελένη τι άλλο πρέπει να κάνει που την έχουμε "σταυρώσει" πια; Ακούω πολλά! Έχουν βγει πολλοί και λένε γιατί παρουσιάζει η Ελένη κλπ; Αφήστε το κορίτσι, πρώτη φορά το κάνει στη ζωή του" συμπλήρωσε.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας βρε Ναταλία. 30 χρόνια είσαι στην τηλεόραση, 30 χρόνια μόνο γλείψιμο και δημόσιες σχέσεις κάνεις. Βαρεθήκαμε πια...

Μια χαρά δίκιο έχουν όσοι λένε ''Τι δουλειά έχει η Φουρέιρα ως παραουσιάστρια''. Και όχι μόνο η Φουρέιρα βέβαια. Όλοι οι τραγουδιστές, ηθοποιοι την έπεσαν στην τηλεόραση. Οτοκιού, ακουστικό στο αυτί, πόζα, φύγαμε.