Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι τυ­χερός που συμμετείχα στην επιτυχία των "Άγριων μελισσών"»

 


Ο Θανάσης Κουρλαμπάς παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μέσα σε όλα μίλησε για την περσινή του συνεργασία στις "Άγριες Μέλισσες".

«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει θεα­τρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι μία: Η ερμηνεία πά­ντα ενός ρόλου, το να ζωντανέψει όσο πιο αληθινά ο ρόλος που κάθε φορά αναλαμβάνουμε τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση ή οπουδήποτε».

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα στη γενική λαίλαπα, σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και ειδι­κά με αυτό το πλήγμα που έχει δεχθεί ο πολιτισμός, το θέατρο και η δουλειά μας, αισθάνομαι από τους προνομι­ούχους και τους τυχερούς που έχου­με συμμετοχή σε σίριαλ και εξακο­λουθούμε να δουλεύουμε.

Τα θέατρα έχουν κλείσει, έχουν παγώσει τα πά­ντα. Περιμένουμε κάθε μήνα τις εξελί­ξεις για το πότε θα ανοίξει ξανά η ζωή μας και η δουλειά μας. Οπότε είμαι τυ­χερός που συμμετείχα στην επιτυχία των "Άγριων μελισσών" την πρώτη χρονιά, με έναν σπουδαίο ρόλο, που τον ευχαριστήθηκα και προσπάθησα να τον ερμηνεύσω όσο το δυνατόν με το πάθος μου και με την αλήθεια μου», δηλώνει στο Secret.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια