Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την αποχώρηση του Ερωτόκριτου...


Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης, το πρωί του Σαββάτου, στο OPEN. Ο παρουσιαστής της Φάρμας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση που πραγματοποίησε ο Ερωτόκριτος και παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως «ο καθένας όπως την έχει δει και όπως την έχει ακούσει… Ο Ερωτόκριτος έτσι την άκουσε και ήθελε να αποχωρήσει».
«Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όχι μόνο στη Φάρμα αλλά γενικότερα στα ριάλιτι, οι παίκτες είναι μέσα με τη δική τοςυ βούληση. Δεν είναι κανένας με το ζόρι οπότε καμία παραγωγή δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κάποιον να μείνει. Όποιος θέλει, ότι ώρα θέλει, μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. «Δεν νομίζω να φταίει η περιθωριοποίηση από την υπόλοιπη ομάδα. Πραγματικά νομίζω ότι ήταν μια στιγμή που πραγματικά ένιωσε ότι θέλει να βγει, αποφάσισε να βγει, του είπαμε «με το καλό» και με πολύ απλό τρόπο απωχώρησε».

«Σημασία έχει ποιοι έμειναν μέσα» συμπλήρωσε με νόημα ο Σάκης Τανιμανίδης επιβεβαιώνοντας πως ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας έρχονται προσεχώς στη «Φάρμα»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια