Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ σε αυτά που ξέραμε»

Για την κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης αλλα και η Ελλάδα με τον κορονοιό,μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Secret. Παράλληλα αναφέρθηκε στα τραγούδια που έγραφε απομονωμένος στο σπίτι του και τα παρουσίαζε αρχικά στους διαδικτυακούς φίλους του, μέχρι να τα ερμηνεύσουν σπουδαίοι φίλοι του  

«Οταν έφτιαχνα αυτά τα τραγούδια, δεν φανταζόμουν ότι θα πήγαιναν τόσο καλά. Τότε δεν ήξερα πού βαδίζω, αν θα ξημερώσουμε ζωντανοί. Τα έγραφα και την άλλη μέρα τα έδινα στον κόσμο .Εκεί γίναμε όλοι μια μεγάλη συντροφιά, μια παρηγοριά. Αυτός ο κόσμος ήταν για μένα αληθινή παρέα. Μόλις όμως κυκλοφόρησε ο δίσκος, κλείσανε τα μαγαζιά και έτσι η επιτυχία του είναι μια μικρή νίκη», λέει σήμερα Πιστεύω ότι όλες οι συνθήκες στο εξής θα είναι διαφορετικές σε όλους τους τομείς. Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ σε αυτά που ξέραμε. Η Τέχνη και οι καλλιτέχνες θα βρουν τον δρόμο τους. Δυστυχώς το πρόβλημα με τον ιό δεν τελειώνει εδώ. Έχει δουλίτσα ακόμα. Και όταν θα έχουμε ξανά επαφή με τον κόσμο, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εκείνο που πρέπει να κάνουν και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι να βρουν τρόπο να ελευθερώσουν αυτόν τον πληγωμένο κόσμο, ώστε να αρχίσει να έχει ανάσα.

Την πληγωμένη κοινωνία. Οδήγησαν τον κόσμο σε παράκρουση. Όλοι παίζουν παιχνίδι ψήφων στην πλάτη του λαού θα έπρεπε να υπάρχει, όπως υπάρχει σε όλες τις σοβαρές χώρες, μια καλή καθοδήγηση του κόσμου ως προς το πώς να αντιδράσεις», αναφέρει στην εφημερίδα Secret.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια