Καλό Μεσημεράκι: Πότε επιστρέφει τελικά ο Νίκος Μουτσινάς;

 


Πολλές είναι οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές που σίγουρα θα ζήλευαν το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ που θυμίζει σε πολλά αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Κι αυτό γιατί τόσο ο Νίκος όσο και η Ελένη έχουν προβλέψει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα και τα έχουν υπογράψει με αποτέλεσμα το εκάστοτε κανάλι να μην μπορεί να φέρει την παραμικρή αντίρρηση. Πότε επιστρέφει, λοιπόν, το Καλό Μεσημεράκι με νέα επεισόδια;

Γιατί σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος ο ΣΚΑΪ όταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του δεν κάνει εκπομπή για περισσότερες από 15 μέρες για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του Πάσχα, αλλά πώς να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι έχει συμπεριλάβει τα παραπάνω αλλά και άλλα στο συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής που πολύ πρόσφατα απήχει και πάλι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού θα βγει ξανά στον αέρα όχι την Τρίτη του Πάσχα που θα περίμενε κανείς αλλά την Τετάρτη 5 Μαΐου καθώς η Τρίτη 4 του μήνα θεωρείται αργία, αφού μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς. Και επειδή ο Νίκος Μουτσινάς ακολουθεί το πρόγραμμα των σχολείων τρόπον τινά, οι αργίες του ανήκουν όλες.

To ρεπορτάζ ανήκει στην Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια