Η παρέμβαση του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Καλύτερα δεν γίνεται"

0


Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Σπανουδάκη στο «Ενώπιος Ενωπίω» σχολίασε σηςμρα σρην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Στο επίκεντρο ήρθε το σημείο όπου ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε για τους ομοφυλόφιλους. Τότε η Ναταλία Γερμανού σημείωσε: «Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;

Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά. Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής,ο  Νίκος Χατζηνικολάου έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια με την ίδια να το διαβάσει στον αέρα της εκπομπής.

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα» έγραφε το μήνυμα του δημοσιογράφου.

Η Ναταλία Γερμανού τότε απάντησε: «Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε. Ολόκληρος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει “ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία”. Θα παρακαλούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί η ερώτηση ολόκληρη όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Θα γίνει Νίκο και σ’ ευχαριστώ για το μήνυμα. Γιατί δεν μπορώ να είμαι από πάνω σε όλα. Αυτά τραβάω. Κακώς κόπηκε έτσι. Διαχωρίζουμε τη θέση μας ως μπροστινοί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !