Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οι συνάδελφοι μου φέρθηκαν καλά στις κριτικές τους»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η Αφροδίτη Γραμμέλη μπήκε στο Εξομολογητήριο του After Dark.

Όπως ομολόγησε έχει δεχτεί πολλές φορές απειλές για αυτά που γράφει, τηλεφωνικές και άλλες, αλλά μια από τις πιο ακραίες ήταν όταν την απείλησαν με «τσιμέντωμα». «Επειδή μου αρέσουν τα παπούτσια μου είχαν κάνει ένα λογοπαίγνιο: “να δοκιμάσεις και τα τσιμεντένια που σου ετοιμάζω”».

Θεωρεί υπερεκτιμημένο τον Χάρη Βαρθακούρη διότι «πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από ό,τι οι άλλοι. Καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε όσο περίμενα».

Πιστεύει ότι οι συνάδελφοί της κριτικοί της φέρθηκαν καλά στις κριτικές τους για την τηλεοπτική της παρουσία επειδή και η ίδια είναι κριτικός και γράφει ακόμα, διαφορετικά θεωρεί  ότι θα την είχαν «πετσοκόψει».

Έχει υπάρξει πολύ σκληρή στην κριτική της προς τον Λάκη Γαβαλά και τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά έχει αποκαταστήσει τη σχέση της μαζί της.

Το προτέρημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ότι είναι καλόψυχη και το ελάττωμά της ότι δεν έχει γερό στομάχι. Ποια όμως προτιμά μεταξύ της Ηλιάνας και της Φαίης Σκορδά;  «Την αγαπώ τη Φαίη, είναι ο άνθρωπός μου, έχει μείνει στη ζωή μου. Επειδή η Φαίη θα το καταλάβει καθώς είναι πάρα πολύ έμπειρη και πολύ καλός άνθρωπος, θα πω την Ηλιάνα επειδή δουλεύω κάθε μέρα μαζί της και θα τιμήσω τη συνεργάτιδά μου».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !