Αθηνά Οικονομάκου: Τι απάντησε για το φύλο του μωρού της;

0

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μιλησε η Αθήνα Οικονομάκου για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της,ενώ απάντησε για τι φύλο είναι το μωρό. 

«Είναι πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω (από το Έλα στη Θέση μου) λίγο νωρίτερα. Έπρεπε να τελειώσει, όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω. Δεν πρόσεχα σε καμία εγκυμοσύνη, ούτε τώρα προσέχω. Ο γι μου είναι πολύ χαρούμενος και περιμένει με αγωνία. Θα δούμε πως θα αντιδράσει όταν έρθει το μωρό. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά… Είμαι πιο ώριμη σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ξέρω τι να περιμένω, οπότε είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Ξέρω τι με αγχώνει και τι να περιμένω.»!




Σε ερώτηση σχετικά με το φύλο του μωρού η ηθοποιός, είπε: «Θα το δούμε. Γενικά σε λίγο καιρό θα το πω. Δεν έχει νόημα πια.»!

Και συμπλήρωσε: «Ό,τι φύλο και να είναι το παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν ο Μάξιμος πιο πολύ που θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι, θα ήταν κάτι διαφορετικό, θα είχα και τα δύο. Θα το δούμε. Θα το πω άμεσα.».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !