Το στημένο δώρο...

0
Οι δυο τους με τις αλλαγές των ομάδων χωρίστηκαν γεγονός που τους στοίχισε, ωστόσο παρά το ότι είναι αντίπαλοι στους αγώνες στην παραλία είναι αχώριστοι. Ο Σάκης ήθελε να κάνει ένα δώρο στη Μαριαλένα για να το έχει πάντα πάνω της και ο Αλέξης Παππάς, εμφανίστηκε ως απο μηχανής Θεός με μια καρδούλα, την οποία έφτιαξε ο ίδιος, με σκοπό να τη δώσει στο Σάκη και εκείνος να τη χαρίσει στη Μαριαλένα. «Δεν μπορώ να κρύψω ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πολύ και το συν ήταν ότι ήταν η Μαριαλένα εδώ. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω αυτό που έχουμε εδώ να μην υπάρξει κάτι που θα το χαλάσει. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη», είπε ο Σάκης στον Παππά κι εκείνος τον συμβούλευσε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Κατσούλης άκουσε τα λόγια του Αλέξη και αποφάσισε να στήσει ένα σκηνικό στο ηλιοβασίλεμα. Εκεί, έδωσε στη Μαριαλένα ένα μεγάλο κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε κρύψει την καρδιά.

«Επειδή αλλάξαμε ομάδες και δεν έχεις πια το γούρι σου και όταν παίξαμε χθες και τραυματίστηκες μου κόπηκαν τα πόδια, σου δίνω αυτό και για γούρι και για φυλαχτό», της είπε κι εκείνη τον αγκάλιασε και του υποσχέθηκε ότι δεν θα τραυματιστεί ξανά.

«Πήρα θετική ενέργεια με το που το φόρεσα. Θα είναι σίγουρα το γούρι μου», του είπε η Μαριαλένα. Αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις είναι το δώρο που αμέσως τα τσακάλια των social media το πρόσεξαν και πήγαν πολλές εβδομάδες πίσω στην ένωση των δύο ομάδων που η Μαριαλένα το φορούσε. Άρα τι έχουμε εδώ ; Στήσιμο μιας ιστορίας από την παραγωγή που έβαλε όπως όλα δείχνουν  τα παιδιά να παίξουν αυτό το παιχνιδάκι. Δεύτερο σενάριο να φτιάχτηκε ένα ίδιο δώρο από τον Σάκη και τον Αλέξη για να το δώσει στην " πρώην του " ο Κατσούλης. Τα συμπεράσματα δικά μας ..... (newspistol)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !